Ναπολέων Τσάνης: Να δούμε κατάματα το μέλλον

Επενδύουμε…

  • Στην καθημερινότητα
    • Στην εξωστρέφεια
    • Στο μέλλον

Σ’ αυτές τις Δημοτικές εκλογές, είναι η ώρα να δούμε κατάματα το μέλλον και ν’ αποφασίσουμε ποιος δρόμος μας αξίζει και μπορούμε ν’ ακολουθήσουμε.

Η επιχειρηματικότητα και η ανάπτυξη δεν είναι πλέον ευχές. Είναι οι πόροι που η τοπική αυτοδιοίκηση επενδύει σε υποδομές και δράσεις που μπορούν να αξιοποιηθούν από τις υφιστάμενες και νέες επιχειρήσεις για να αναπτυχθούν, να καινοτομήσουν, να γίνουν πιο εξωστρεφείς και ανταγωνιστικές, προσφέροντας νέες θέσεις εργασίας.

Άνθρωποι με ταλέντα, δεξιότητες και γνώσεις, άνθρωποι που τολμούν, άνθρωποι που επενδύουν τις δυνάμεις τους στον τόπο, ο κόσμος του επιχειρείν δηλαδή, έχει ανάγκη από μια αυτοδιοίκηση που θα βρίσκεται κοντά του με ιδέες, προτάσεις και λύσεις που αλλάζουν την καθημερινότητα και τη βελτιώνουν ώστε ο Δήμος Ηγουμενίτσας να καταστεί ένα φιλικό περιβάλλον, όπου θα αξίζει να δημιουργείς και να ζεις.

Ναπολέων Τσάνης

Μοριακός Βιολόγος – Μεταπτυχιακών Σπουδών Πανεπιστημίου Σύδνεϋ

Διοίκηση Επιχειρήσεων – Πανεπιστήμιο Σύδνεϋ

Διευθύνων Σύμβουλος – ΙχθυοκαλλιέργειεςEuroprawn Hellas A.E.

Κινητό: +30 6942 992 996  Email: ntsanis@europrawn.com

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box