Νίκος Γώγος: Πάνω και πρώτα απ΄ όλα είμαστε απλοί πολίτες του δήμου Σουλίου

Στο ειδικό – πολιτικό τεύχος του Step έγινε η παρουσίαση του συνδυασμού του Νίκου Γώγου, Δύναμη Ελπίδας – με το βλέμμα στο αύριο. Η παρουσίαση έχει ως εξής:

Νίκος Γώγος: Πάνω και πρώτα απ΄ όλα είμαστε απλοί πολίτες του δήμου Σουλίου ίσοι και όμοιοι με όλους και αυτό θεωρούμε πως είναι το σπουδαιότερο προσόν μας

Οι επιλογές μας καθορίζουν τη ζωή μας και το ποιοι πραγματικά είμαστε. Στις επερχόμενεςαυτοδιοικητικέςεκλογές, οι επιλογές μας θα καθορίσουν το περιεχόμενο της ζωής, την καθημερινότητα και το μέλλον που θέλουμε για εμάς και τα παιδιά μας.

Έχουμε, λοιπόν, καθήκον να αλλάξουμε ό,τι δεν μας αρέσει, δεν μας ταιριάζει, δεν μας αξίζει. Και πρέπει να δράσουμε εμείς οι ίδιοι, ώστε να πετύχουμε την αλλαγή που επιθυμούμε.

Ο Συνδυασμός μας

Κάνουμε μια νέα αρχή. Όλοι μαζί! Συμπορευόμαστε σε μια κοινή προσπάθεια για την πραγματική αναγέννηση και προκοπή του τόπου μας, του Δήμου Σουλίου. Μια τοπική αναγέννηση, χωρίς συμβιβασμούς, με θεμέλιο της παραδοσιακές μας αρχές και αξίες, κι επίκεντρο τον άνθρωπο.

Γιατί, ο Δήμος είμαστε εμείς, οι άνθρωποι που επιμένουμε να μένουμε εδώ, να εργαζόμαστε, να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας. Εμείς διαμορφώνουμε τις γειτονιές μας, εμείς ζούμε τα προβλήματα του Δήμου και εμείς γνωρίζουμε τις λύσεις που αναζητούμε να γίνουν πράξη.

Αυτή η γη είναι ο τόπος μας, το σπίτι μας και γι’ αυτό θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Αυτός είναι πλέον ο σκοπός της ζωής μας και για αυτόν θα αγωνιστούμε.

Διαβάστε ολόκληρη την παρουσίαση στο Step-politiki.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: