Νέο τροχαίο για τον Κούγια – «Είναι ένα θαύμα αυτό που έγινε», δήλωσε

Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο που είχε χθες στην εθνική οδό ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος βγήκε ελαφρά τραυματισμένος.

«Eχω τέσσερα κατάγματα στο αριστερό μου χέρι, έκανα χειρουργείο χθες. Δόξα τω θεώ είναι ένα θαύμα αυτό που έγινε», ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή των Γ. Χουδαλάκη, Γ. Μιχελάκη και Ιωσ. Καλαμαράκη για το τροχαίο ατύχημα που είχε χθες στην εθνική οδό.

«Το σημείο του αυτοκινήτου που έμεινε ανέπαφο, κατά κάποιο τρόπο, ήταν το σημείο του οδηγού», τόνισε ο κ. Κούγιας.

Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο που είχε χθες στην εθνική οδό ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος βγήκε ελαφρά τραυματισμένος.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο Αλέξης Κούγιας κινούνταν από Λάρισα προς Αθήνα.

Στο 308 χλμ. στο τμήμα μεταξύ Βελεστίνου – Αερινού, αρχικά έγινε τροχαίο με δύο φορτηγά. Οι δύο νταλίκες συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα η μια να έχει ακινητοποιηθεί στη ΛΕΑ και η άλλη νταλίκα στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Ο Αλέξης Κούγιας που ακολουθούσε, βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπος με τα ακινητοποιημένα φορτηγά που ουσιαστικά είχαν κλείσει το δρόμο. Με έναν ελιγμό της τελευταίας στιγμής, δεν καρφώθηκε στο πίσω μέρος του φορτηγού, αλλά καβάλησε το διάζωμα καταλήγοντας στο πλάι και μπροστινό μέρος του ενός φορτηγού.

Tο μπροστινό μέρος του τζιπ που οδηγούσε, διαλύθηκε, ευτυχώς ο ίδιος βγήκε από αυτό το τρομακτικό τροχαίο ελαφρά τραυματισμένος.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box