Νέο εμβολιαστικό κέντρο στο ΓΝ Φιλιατών με το Johnson & Johnson – Τι λέει ο διοικητής του νοσοκομείου

Από σήμερα ξεκίνησε ένα νέο εμβολιαστικό κέντρο στο νοσοκομείο Φιλιατών με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson. Ο διοικητής του νοσοκομείου Χρήστος Τσούρας έκανε την παρακάτω ανακοίνωση:

Από την αρχή της εμβολιαστικής διαδικασίας, έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 20.000 εμβολιασμοί στο νομό Θεσπρωτίας, εκ των οποίων περίπου 6.500 άτομα έχουν ολοκληρώσει και το δεύτερο εμβολιασμό. Σήμερα ξεκίνησε στο ΓΝ Φιλιατών ένα νέο εμβολιαστικο κέντρο για το εμβόλιο της Johnson & Johnson. Το εμβόλιο αυτό είναι εύκολο στη συντήρηση και τη διαχείρισή του, ενώ δε χρειάζεται επαναληπτική δόση, γεγονός που θα επιταχύνει περαιτέρω τους εμβολιασμούς και θα συνεισφέρει στην πολυπόθητη ανοσία. Πλέον η πλατφόρμα του εμβολίου είναι ανοικτή για όλους, άνω των 30 ετών, και ήλθε η ώρα οι νέοι να δείξουν το δρόμο προς την ελευθερία. Στεκόμαστε μακρυά από αβάσιμες θεωρίες συνομωσίας, ενημερωνόμαστε από έγκυρες πηγές, αξιολογούμε τις πληροφορίες κι εμβολιαζομαστε, γιατί η επιστροφή στην κανονικότητα περνάει από τα εμβόλια!

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box