Νέο ΔΣ στην ομάδα Σούλι Παραμυθιάς

Πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση μελών του Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς στις 30-05-2016 κατά την οποία εγκρίθηκε ομόφωνα ο απολογισμός του Δ.Σ. και εκλέχθηκε το νέο Δ.Σ. που απαρτίζεται από τα παρακάτω 11 μέλη, ήτοι 1)Κων/νο Αντωνόπουλο, 2)Ιωάννη Γιαννάκη,3)Σπυρίδωνα Γούσια, 4)Παναγιώτη Ευαγγέλου, 5)Γεώργιο Λύγκα,6)Θεόδωρο Μάνο, 7)Νικόλαο Μπέλλο, 8)Γεώργιο Μπόλωση, 9)Βασίλειο Ντάνη, 10)Έρρικα Ντούμα, 11)Θωμά Οικονόμου.

Το νεοεκλεγέν Δ.Σ. θα συγκροτηθεί σύντομα σε σώμα για την κατανομή των αξιωμάτων σύμφωνα με το καταστατικό, ευχαριστεί δε τα μέλη για την προσέλευση και την συμμετοχή τους στην γενική συνέλευση και απευθύνει κάλεσμα σε όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να συμπαρασταθούν ηθικά και υλικά στο σωματείο στην νέα πορεία του ανυστερόβουλα και με εθελοντική διάθεση για το καλό του αθλητισμού και του τόπου μας.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box