Νέοι προπονητές στην ΚΑΕ Παραμυθιά

Φωτό αρχείου

Νέοι προπονητές στην ΚΑΕ Παραμυθιά
Η Κ.Α.Ε. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ύστερα από την πρόσφατη αποχώρηση του προπονητή ΚΑΡΑΔΗΜΑ Τάσου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας από 01-12-2016, με τους κάτωθι δύο προπονητές μπάσκετ:
α) Τον έμπειρο, καταξιωμένο , συνυφασμένο απόλυτα με την πορεία του συλλόγου μας , Γιαννιώτη προπονητή Κο ΠΑΝΟΥ Νικόλαο , ο οποίος θα αναλάβει τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου μας. Ο coach ΠΑΝΟΥ είναι η Τρίτη φορά που συνεργάζεται με το σύλλογό μας.
β) Τον φέρελπι, ορεξάτο, εργατικό, με εξειδίκευση στην εκπαίδευση ακαδημιών μπάσκετ, προπονητή Κο ΑΣΠΡΟΥΔΗ Παναγιώτη ο οποίος θα αναλάβει τα τμήματα των ακαδημιών. Ο coach ΑΣΠΡΟΥΔΗΣ προέρχεται από την Άρτα, είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με το σύλλογο μας.
Μετά από μια άκρως επιτυχημένη περίοδο , δρομολογήσαμε το νέο σχεδιασμό με σημαντικές αναδιαρθρώσεις και στόχους, με έμφαση στην προώθηση των νέων αθλητών των αγωνιστικών τμημάτων και στην υποδειγματική λειτουργία των ακαδημιών, που πλέον έχουν γιγαντωθεί , μια που συμμετέχουν σ’ αυτές εκατόν τριάντα και πλέον νέοι, αθλητές και αθλήτριες καλαθοσφαίρισης.
Στον απερχόμενο προπονητή Κο ΚΑΡΑΔΗΜΑ Τάσο, ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στην επαγγελματική του σταδιοδρομία, όπως και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Θα τον θυμόμαστε για την εργατικότητά του, την οργανωτικότητά του, για την αξιέπαινη προσπάθεια και προσφορά του στον Σύλλογό μας. Και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό. Θα μας μείνει όμως αξέχαστος για την εντελώς αναίτια , αδικαιολόγητη και ανεξήγητη αποχώρησή του, μεσούσης μάλιστα της αθλητικής περιόδου.
Τέλος νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους αυτούς που μας συμπαραστέκονται με λόγια και έργα στην προσπάθεια μας. Ιδιαίτερα πρέπει να ευχαριστήσουμε την τοπική κοινωνία για την αμέριστη στήριξη που μας παρέχει. Μεγαλύτερη στήριξη από τους γονείς των παιδιών που αγωνίζονται στα τμήματα της ομάδας μας δεν θα μπορούσαμε να έχουμε .
Αυτοί είναι ο μεγαλύτερος χορηγός μας, μη παραβλέποντας και τους υπόλοιπους αξιόλογους χορηγούς μας.
Ο θυμόσοφος λαός μας λέει «Κάθε εμπόδιο σε καλό». Εμείς ασπαζόμενοι τη ρητορική του λαού μας και αντλώντας δύναμη από τη στήριξη που μας παρέχετε, αγωνιζόμαστε και ξεπερνάμε τα πρόσκαιρα προβλήματα που παρουσιάζονται.
Πορευόμαστε με γνώμονα την ανάπτυξη της καλαθοσφαίρισης και κατ’ επέκταση του υγιούς αθλητισμού, προτρέποντας τους νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με το άθλημα του μπάσκετ, αγκαλιάζοντας τους, με στόχο να αναδειχθούν τα θετικά στοιχεία, τα στοιχεία εκείνα που θα τους επιτρέψουν να αντλήσουν δύναμη και ελπίδα για το μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box