Νέα διοίκηση στον Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων περιοχών Καλαμά – Αχέροντα

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η νέα σύνθεση του ΔΣ του Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Καλαμά – Αχέροντα – Κέρκυρας.

Πρόεδρος του ορίσθηκε ο Μάρκος Νικολάου με τριετή θητεία.

Τα νέα μέλη του Φορέα είναι:

1. Λαζαρίδου Ευθαλία του Στέφανου, Π Ε Περιβάλλοντος Βιολόγων, ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με αναπληρώτρια την Μητσέλου Μαρία του Παναγιώτη ΠΕ Γεωτεχνικών στη Διεύθυνση Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος και Βιοποικιλότητας του ΥΠΕΝ.

2. Σέρβος Κωνσταντίνος του Απόστολου, Αντιδήμαρχος Λευκάδας ως εκπρόσωπο της ΠΕΔ Ιονίων Νήσων, με αναπληρωτή τον Παππά Σπυρίδωνα του Σωτηρίου Δήμαρχο Φιλιατών, ως εκπρόσωπος της ΠΕΔ Ηπείρου.

3. Τσούκας Διονύσιος-Φώτιος του Παναγιώτη Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τομέα Ενέργειας και Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, ως εκπρόσωπο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και της Περιφέρειας Ηπείρου, με αναπληρώτρια την Σπανοπούλου – Σάρρα Ηλιάνα του Νείλου Περιφερειακή Σύμβουλο.

4. Νικολάου Μάρκος του Χαρίλαου, Γυμναστής, ως εκπρόσωπος της ερευνητικής και εν γένει επιστημονικής κοινότητας, με εμπειρία σε σχετικά θέματα, με αναπληρωτή τον Ζάκα Γεώργιο του Χρήστου Βιολόγο-Ιχθυολόγο.

5. Γκίνης Σταμάτης του Θωμά Βιολόγος-Ιχθυολόγος ως εκπρόσωπο της ερευνητικής και εν γένει επιστημονικής κοινότητας, με εμπειρία σε σχετικά θέματα, με αναπληρώτρια την Κόκκα Ευαγγελία του Δημητρίου , Δασολόγο, στέλεχος της Γενικής Διεύθυνσης Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος του ΥΠΕΝ.

6. Σγουρός Γεώργιος του Αλέξανδρου, Οικονομολόγος, ως εκπρόσωπο των Μη Κυβερνητικών Περιβαλλοντικών Οργανώσεων (Μ.Κ.Ο.), με αναπληρωτή τον Βέρμπη Γεώργιο του Τηλέμαχου , μέλος Δ.Ε. υπεύθυνο Προγραμμάτων Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας ως εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας.

7. Μαρέτης Ανδρέας του Γεωργίου , ως εκπρόσωπος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, με αναπληρωτή τον Κώστα Ελευθέριο του Νικολάου , Α’ Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box