“Μπάλλος”: Τι λέει η γυναίκα με το… κανό που έγινε viral στον πλημμυρισμένο Κολωνό

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσαν οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που έπληξαν χθες όλη την Αττική. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έφερε ο “Μπάλλος” είχαν ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν σπίτια, καταστήματα και δρόμοι. Κάτοικοι και επιχειρηματίες στον Κολωνό, μία περιοχή που επλήγη από τη σφοδρή νεροποντή, βρίσκονται σε απόγνωση.

Είναι ενδεικτικές οι εικόνες μίας γυναίκας που έκανε… κανό στους πλημμυρισμένους δρόμους του Κολωνού.

Η κυρία Θεανώ διατηρεί επιχείρηση στην περιοχή. Όπως αναφέρει, το κατάστημα καταστράφηκε από τις πλημμύρες που προκάλεσε η δυνατή βροχή. Το νερό μέσα στην επιχείρησή της, έφτασε το μισό μέτρο.

“Έχει καταστραφεί η επιχείρησή μου, έχουν καταστραφεί σπίτια και άλλες επιχειρήσεις και θέλουμε εδώ και τώρα, άμεση λύση”, λέει η γυναίκα στην κάμερα του Alpha.

Περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν χθες με το πέρασμα του “Μπάλλου”, είπε πως “ήταν πάρα πολύ δυνατή η βροχή, αν έβρεχε μισή ώρα ακόμα θα είχαμε και θύματα. Στη δική μου επιχείρηση το νερό είχε φτάσει το μισό μέτρο μέσα, με δύο αντλίες βγάζαμε νερά”.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box