Μουσική αφιερωμένη στον Καποδίστρια

O μουσικοσυνθέτης Aποστόλης Αρμάγος (aka Armagos) μετά από το εξαιρετικά επιτυχημένο οργανικό άλμπουμ «The Lonely Piano»  επιστρέφει με ένα κομμάτι αφιερωμένο στον Πρώτο Κυβερνήτη της Σύγχρονης Ελλάδας, τον Ιωάννη Καποδίστρια. Πρόκειται για μια επιβλητική σύνθεση με ένα εντυπωσιακό θέμα, εμπνευσμένη από την επέτειο των διακοσίων χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση (1821-2021). Ερμηνεύουν μοναδικά οι: Νεοκλής Νεοφυτίδης (πιάνο) και Νίκος Παραουλάκης (νέι).

Ο Armagos είναι συνθέτης μουσικής, παραγωγός και σχεδιαστής ήχου με μια μοναδική προσέγγιση στη δημιουργία έντονων και πειραματικών soundtrack. Η μουσική του συνδυάζει στοιχεία ορχηστρικών, ακουστικών, ηλεκτρονικών και παραδοσιακών ειδών για να δημιουργήσει ευφάνταστα και διαφορετικά ηχητικά τοπία και περιέχει έναν συναισθηματικό πυρήνα εντυπωσιακής οικειότητας και ευαισθησίας.

Με έδρα την Αθήνα, Ελλάδα, σπούδασε πιάνο και μουσική σύνθεση υπό τον Μάκη Παλακά. Από το 1998 έως το 2003 σπούδασε μουσική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει παίξει τακτικά σε διάφορα μουσικά συγκροτήματα και ως σολίστ.

Το έντονο ενδιαφέρον του για τη μουσική ταινία ήταν η έμπνευση για την ψηφιακή συλλογή “The Lonely Piano” που περιλαμβάνει ατμοσφαιρικές και πολύχρωμες συνθέσεις πιάνου και κυκλοφόρησε το 2019.Από το 2013 έχει συνθέσει μουσική για 4 άλμπουμ με τραγούδια στην ελληνική γλώσσα: «To e tou iliou» , «Aposhisi» , «Agnosti Poreia», «Stin alli ohthi».

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box