Μιχάλης Τζομάκας: απαραίτητη η ανανέωση πολιτικών προσώπων

ΤΖΟΜΑΚΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Θεσπρωτίας Επιμελητής Α΄ Γενικής / Οικογενειακής Ιατρικής Κέντρο Υγειάς Παραμυθιάς

”Η ανανέωση των πολιτικών προσώπων είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την αποτελεσματική άσκηση της διοίκησης και της ίδιας της πολιτικής! Ανανέωση με εντιμότητα, υπευθυνότητα, διάθεση για δουλειά και προσφορά στον τόπο και το κοινωνικό σύνολο. Για την Θεσπρωτία που θέλουμε και αξίζουμε!”

Βιογραφικό : Γεννήθηκα το 1975 στη Νυρεμβέργη, μεγάλωσα στους Φιλιάτες και κατοικώ στην Ηγουμενίτσα. Η καταγωγή μου είναι από το χωριό Γριάζδανη της Βορείου Ηπείρου και από το Ξέχωρο Φιλιατών. Σπούδασα στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Το 2009 έλαβα τον τίτλο ειδικότητας Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Από το 2010 εργάζομαι στο Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς, υπεύθυνος για το Περιφερειακό Ιατρείο Νεοχωρίου. Είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής στο ΠΜΣ «Διαχείριση Γήρανσης και Χρόνιων Νοσημάτων» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Από το 2014 έως το 2018 υπήρξα αιρετό μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Θεσπρωτίας. Είμαι μέλος του Ελληνικού Κολεγίου Γενικών Ιατρών (Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ.) και μέλος της Παγκόσμιας Οργάνωσης Γενικής Ιατρικής (WONCA).Είμαι παντρεμένος με την Κασσιανή Ιωάννου από το Ζερβοχώρι Παραμυθιάς και πατέρας του μικρού Ανδρόνικου.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box