Μια Ακόμη Σπουδαία Διάκριση για τη Φιλαρμονική Φιλιατών!!!

Μια Ακόμη Σπουδαία Διάκριση για τη Φιλαρμονική Φιλιατών!!!
Πρόκειται για τη συμμετοχή της Φιλαρμονικης Φιλιατών στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ” Together in Concert”. Ένας δίαυλος καλλιτεχνικής συνεργασίας μεταξύ σχολείων της Ευρώπης, στα οποία η μουσική έχει τον κύριο ρόλο στην ενεργή μαθησιακή διαδικασία.
Σε συνεργασία με το Β΄Δημοτικό σχολείο Φιλιατών και τον κο. Δημήτρη Ρίνη ( εκπαιδευτικό- υπεύθυνο του προγράμματος), η Φιλαρμονική Φιλιατών και ο μαέστρος της κος. Κωνσταντίνος Δελλής, ”ταξιδεύουν μουσικά” στην Ευρώπη….με στόχο να ανακαλύψουν την Ευρώπη των πολιτισμών και των παραδόσεων, μέσα από τη μουσική καιτις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Να αναπτύξουν οι μαθητές τις γλωσσικές, μουσικές και καλλιτεχνικές τους δεξιότητες, να υπάρχει συνεργασία και ανταλλαγή ιδεών μεταξύ των εκπαιδευτικών κ.α.
Επιπλέον συμμετοχή με ατομικές ή ομαδικές ( συνόλων) μουσικές εκτελέσεις, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή στο μουσικό διαγωνισμό για το καλύτερο μουσικό video.
Σε ένα πρόγραμμα που συμμετέχει η χώρα μας, αλλά και η Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και Τουρκία.

….Ας ευχηθούμε όλοι:Καλή Επιτυχία!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις,
καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας
τις αναρτήσεις της ημέρας.
Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε
για την ενημέρωση σας!

Holler Box