Μητσοτάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ μας έβαλε στα μνημόνια – Τσίπρας: Μας κυβερνά ένας αρνητής της πραγματικότητας

Με ιδιαίτερα «οξύ» τρόπο σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη δευτερολογία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, παρεμβαίνοντας αμέσως μετά τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρωθυπουργός, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη ΔΕΗ, είπε σε πολύ έντονο ύφος και προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων από την πλευρά της αντιπολίτευσης, ότι «εσείς μας βάλατε στα μνημόνια, εσείς καταστρέψατε τις προοπτικές της οικονομίας μαζί με τον κ. Βαρουφάκη και την υπερήφανη διαπραγμάτευση το πρώτο εξάμηνο του 2015», προσθέτοντας αιχμηρά ότι «καταλαβαίνω πόσο επώδυνη ήταν η κωλοτούμπα του Ιουλίου του ’15», εν μέσω φωνών από τα έδρανα.

Κατά τα λοιπά, χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ως «ψεύτη» σχετικά με τις γονικές παροχές, και συνέχισε την προσωπική επίθεση λέγοντας ότι «η αντιπολίτευση δεν σας ωρίμασε πολιτικά, είστε ένας τέως αποτυχημένος πρωθυπουργός, που έχασε τρεις εκλογές με 9 και 10 μονάδες διαφορά».

Η απάντηση Τσίπρα

Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στο twitter λέγοντας ότι “Ο κ. Μητσοτάκης τόλμησε να πει στην τριτολογία του «εσείς μας βάλατε στα μνημόνια»! Αντίστοιχα, πιστεύει ότι η ακρίβεια δεν πλήττει τους πολίτες και ότι η πανδημία δεν του ξέφυγε. Μας κυβερνά ένας αρνητής της πραγματικότητας, της αλήθειας, της Ιστορίας.”

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box