Μητσοτάκης εφ’ όλης της ύλης: Ήττα Τσίπρα στις Ευρωκλογές σημαίνει εθνικές εκλογές – Η 13η σύνταξη είναι ένα επίδομα

Για ό,τι απασχολεί τους πολίτες θα μιλήσει σήμερα στη διακαναλική συνέντευξη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ενόψει των ευρωεκλογών, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραχωρήσει σήμερα, στις 12:30 μ.μ., στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, διακαναλική Συνέντευξη Τύπου.

Η «μάχη» μάλιστα που δόθηκε στη Βουλή ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη καθιστά ακόμη πιο ενδιαφέρουσα τη σημερινή συνέντευξη καθώς αναμένουμε τις απαντήσεις του προέδρου της ΝΔ.

Το μήνυμα για ισχυρή πολιτική αλλαγή που λαμβάνω σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Θα είναι μια ευρεία νίκη, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου.

Εφόσον ο κ. Τσίπρας ηττηθεί στις ευρωεκλογές πρέπει να παραιτηθεί και να πάει η χώρα σε εκλογές σε 4 εβδομάδες, πρόσθεσε.

Δεν δίνει 13η σύνταξη ο κ. Τσίπρας, είπε ο κ. Μητσοτάκης, δίνει ένα επίδομα με ξεδιάντροπο τρόπο.

Δεν μπορεί να γίνεται αυτό αν δεν αναπτυχθεί η οικονομία. Θέλω να αυξήσω το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, πρόσθεσε απαντώντας σε ερωτήσεις στην διακαναλική συνέντευξη Τύπου.

Χωρίς ασφάλεια δεν υπάρχει ελευθερία τόνισε ο κ. Μητσοτάκης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου.

Και πρόσθεσε ότι «πρώτη προτεραιότητα είναι για τη ΝΔ η ασφάλεια σε όλη τη χώρα. Προανήγγειλε προμήθεια νέων περιπολικών μέσα σε ένα έτος και αλεξίσφαιρων γιλέκων για τους αστυνομικούς εντός εξαμήνου.

Αυτοί που τα σπανέ, είπε, στο κέντρο της Αθήνας γνωρίζουν ότι η ΝΔ έχει τη βούληση να σταματήσουν.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα η ΝΔ έβγαλε στον «αέρα» δύο νέα τηλεοπτικά σποτ.

dikaiologitika.gr
Author:

You May Also Like

Αρέσει σε %d bloggers: