Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Με τον Γιάννη Καραγιάννη συναντήθηκαν μέλη του ΠΑΣΟΚ

Με το Δήμαρχο Σουλίου κ. Γιάννη Καραγιάννη  συναντήθηκε το πρωί του Σαββάτου η Νομαρχιακή Επιτροπή Θεσπρωτίας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Σουλίου, καθώς και η πορεία των έργων υποδομής και των παρεμβάσεων κοινωνικής πολιτικής.

Ο κ. Δήμαρχος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μεγάλο πρόβλημα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών του Δήμου Σουλίου, στις μειωμένες χρηματοδοτήσεις, στην ανάγκη αποκέντρωσης των υπηρεσιών που συσσωρεύονται στην έδρα του νομού, στα προβλήματα του ΤΟΕΒ και του παραγωγικού τομέα, στην ανάγκη για επιτάχυνση των διαδικασιών για την ομαλή λειτουργία του ΒΙΟΠΑΘΕ, στην ενεργειακή κρίση και την χρηματοδότηση των σχολείων για την ενεργειακή θωράκιση τους, στο πολεοδομικό σχέδιο καθώς και στην ανάγκη άμεσης συνεργασίας μεταξύ των δύο βαθμών αυτοδιοίκησης.

Επίσης ενημέρωσε για την πορεία μιας σειράς παρεμβάσεων και έργων, όπως η παραχώρηση των πρ. κατασκηνώσεων και του πρ. ΚΕΓΕ, και η πορεία υλοποίησης του τεχνικού προγράμματος. Τέλος αναφέρθηκε σε στοιχεία των δράσεων κοινωνικής πολιτικής, μέσα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κέντρο Κοινότητας και το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι.

Είχε προηγηθεί περιοδεία της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ στην αγορά του Σαββάτου της Παραμυθιάς, όπου και συνομίλησε με καταστηματάρχες, κατοίκους και επισκέπτες.

Η Ν.Ε. Θεσπρωτίας του ΠΑΣΟΚ, θα είναι αρωγός σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ΟΤΑ της Περιφερειακής Ενότητάς μας, ενώ οι συναντήσεις με εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης της Θεσπρωτίας καθώς και με τους παραγωγικούς και άλλους φορείς, θα συνεχιστούν όλο το επόμενο διάστημα, με σκοπό την καταγραφή των προβλημάτων και της δυνατότητας συνεισφοράς του ΠΑΣΟΚ στην επίλυση τους.