Με πλήθος κόσμου τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του Σωτήρη Ησαϊα

Εκατοντάδες φίλοι , μέλη και στελέχη της ΝΔ βρέθηκαν στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του πολιτευτή Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας και ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου του Δήμου Αγίας Παρασκευής Σωτήρη Ησαΐα στο κέντρο της Αθήνας.

Στην εκδήλωση συζητήθηκαν οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και οι προτάσεις της ΝΔ γιά την αλλαγή πολιτικής που θα οδηγήσει την χώρα στη ανάπτυξη με τα σωστά εργαλεία.

Το «παρών» έδωσαν ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο βουλευτής, π. Πρύτανης Θεόδωρος Φορτσάκης, η ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζενμπεργκ, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, καθηγητής και νυν γραμματέας του Οικουμενικού Ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας Παναγιώτης Σκανδαλάκης, ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Μπριάνης.

isaias_2-compressor.jpg

Ακόμα, τον Σ, Ησαϊα τίμησαν εκλεγμένοι αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, υποψήφιοι δήμαρχοι των Δήμων του Νομού Αττικής, αντιπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων, αντιπρόσωποι κοινωνικών και επιστημονικών συλλογικοτήτων, οργανισμών και επιμελητηρίων, στελέχη πολυεθνικών εταιρειών, ελεύθεροι επαγγελματίες, στελέχη του δημοσίου τομέα, οι πρόεδροι των Νομαρχιακών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας Σπύρος Αβραμάκος και Φαίνη Χατζηαθανασιάδου, ο τομεάρχης Νίκος Φατούσης, ο πρώην γραμματέας οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Κόλιας, οι πρόεδροι και τα Διοικητικά συμβούλια των δημοτικών Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας του Νομού Αττικής, απλά μέλη και φίλοι.

isaias_2-compressor.jpg

dikaiologitika.gr
Author:

You May Also Like

Αρέσει σε %d bloggers: