Βοηθήστε μας ώστε να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε με τις κυριότερες ειδήσεις. Κεράστε μας έναν καφέ - κάντε μια δωρεά

Με παρέμβαση Τσίπρα η διαδικτυακή εκδήλωση για την Πανδημία covid19

Παρέμβαση Αλέξη Τσίπρα, Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην διαδικτυακή εκδήλωση  «Πανδημία CoViD-19 – Πώς φτάσαμε έως εδώ; Η επόμενη μέρα για τη χώρα μας»

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, θα πραγματοποιήσει παρέμβαση στην διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνει το Κόκκινο σήμερα, Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, στις 13:00 με θέμα: «Πανδημία CoViD-19 – Πώς φτάσαμε έως εδώ; Η επόμενη μέρα για τη χώρα μας».

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ο Ανδρέας Ξανθός, Ιατρός, Μικροβιολόγος, πρώην Υπουργός Υγείας και τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η Αθηνά Λινού, Καθηγήτρια Ιατρικής ΕΚΠΑ, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Προληπτικής, Περιβαλλοντολογικής και Εργασιακής Ιατρικής Prolepsis, η Μάγδα Γαβανά, Ειδικός Κοινωνικής Ιατρικής, Επιδημιολόγος, Επιστημονικός Συνεργάτης ΑΠΘ, ο Γιάννης Καλομενίδης, αναπληρωτής καθηγητής Πνευμονολογίας ΕΚΠΑ και υπεύθυνος της Μονάδας CoViD-19 νοσοκομείου Ευαγγελισμός, ο Αλέξης Μπένος, Καθηγητής Υγιεινής, Κοινωνικής Ιατρικής και Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγειας ΑΠΘ, Διευθυντής του ΚΕΠΥ.

Η εκδήλωση θα προβληθεί live από το avgi.gr και ραδιοφωνικά από το Κόκκινο 105,5.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: