Με κόντρες το πρώτο ΔΣ στον δήμο Σουλίου (βίντεο)

Ένταση δημιουργήθηκε στο πρώτο ΔΣ στον δήμο Σουλίου που είχε ως θέμα την εκλογή προεδρείου και την εκλογή των επιτροπών.

Ο Νικόλας Κάτσιος αναφέρθηκε στην επιλογή από τον δήμαρχο του δημοτικού συμβούλου Στεφάνου Κωνσταντίνου από τον συνδυασμό του Νίκου Αθανασίου ως αντιδημάρχου λέγοντας ότι αποτελεί ανακολουθία του δημάρχου ο οποίος προεκλογικά μιλούσε για συνεργασία με όλους συμπληρώνοντας ότι ο συνδυασμός του ποτέ δεν καλέστηκε σε κάποιο διάλογο.

Ο Νίκος Αθανασίου στην δική του τοποθέτηση είπε ότι ο συνδυασμός του είναι ο πιο συνεργατικός και βρήκε σημεία συνεργασίας με τον δήμαρχο γι΄ αυτό και ορόσθηκε ο Στεφάνου ως αντιδήμαρχος. Κλείνοντας πέταξε το καρφί προς τον Κάτσιο λέγοντας “το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη”

Άμεσα ο Νικόλας Κάτσιος ζήτησε από τον προεδρεύων να πάρει το λόγο επί προσωπικού, ο Νότης Παππάς ως προεδρεύων δεν του έδωσε τον λόγο καθώς η συνεδρίαση δεν είχε ως θεματολογία την επιλογή των αντιδημάρχων και τελικά ο Νίκος Αθανασίου απέσυρε την επίμαχη λέξη και επήλθε ηρεμία.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα επίμαχα σημεία: