Μεταμόσχευση θα χρειαστεί ο ήρωας εθελοντής πυροσβέστης – Το υπ. Υγείας θα καλύψει όλα τα έξοδα

Όταν ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας πληροφορήθηκε ότι ο πυροσβέστης θα χρειαστεί μεταμόσχευση ιστού στα χέρια, αποφάσισε να τον επισκεφθεί στον θάλαμο νοσηλείας του στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου βρίσκεται από χθες με σοβαρά εγκαύματα στα άνω και τα κάτω άκρα, τα οποία υπέστη κατά τη διάρκεια της άνισης μάχης με τις φλόγες στην μεγάλη πυρκαγιά της Εύβοιας.

Οι γιατροί ενημέρωσαν τον υπουργό Υγείας για την κατάσταση της υγείας του πυροσβέστη, ο οποίος θα απαιτηθεί τις επόμενες μέρες να λάβει μόσχευμα στα άνω άκρα.

Ο υπουργός Υγείας συνεχάρη προσωπικά τον πυροσβέστη για την αυταπάρνηση με την οποία έκανε το καθήκον του και του υποσχέθηκε, ότι η πολιτεία και το υπουργείο Υγείας θα βρίσκεται στον πλευρό του, για οτιδήποτε χρειαστεί.

Εξερχόμενος από το νοσοκομείο ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, δήλωσε:

“Το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε ως υπουργείο Υγείας είναι -σεβόμενοι αυτή την προσπάθεια- να καλύψουμε ό,τι χρειαστεί από τα έξοδα της νοσηλείας, της αποθεραπείας και τέλος της αποκατάστασης του πυροσβέστη. Θα ήθελα να πω ότι απ’ότι ενημερώθηκα από τον διευθυντή της πλαστικής χειρουργικής κλινικής στο ΚΑΤ έχει εγκαύματα 2ου προς 3ου βαθμού, κατ’αρχάς θα χειρουργηθεί αύριο το πρωί και πιθανώς θα χρειαστεί να υποβληθεί και σε άλλες χειρουργικές επεμβάσεις μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως”.

Πηγή: iatropedia.gr

dikaiologitika.gr
Author:

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: