Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Μεταγραφή στον Βίκο ο Βύρωνας Βάτσιος. Τι δήλωσε στο periodikostep.gr

Το μεγάλο ταλέντο στο μπάσκετ της Παραμυθιάς, ο Βύρωνας Βάτσιος κάνει ένα βήμα προς τα όνειρα του καθώς η ΚΑΕ Παραμυθιάς συμφώνησε με τον Βίκο Ζαγοροχώρια για να γίνει η μεταγραφή του στην ομάδα των Ιωαννίνων. Ο Βύρωνας Βάτσιος με πολύ καλές εμφανίσεις έχει κερδίσει τα βλέμματα των ειδικών και ήταν παρών σε όλα τα προσκλητήρια του Βορείου Κλιμακίου της Εθνικής ομάδας. Παράλληλα η ομάδα των Ιωαννίνων ανακοίνωσε και την απόκτηση του Αλέξανδρου Βάτσιου, αδερφού του Βύρωνα.

Το περιοδικό Step (periodikostep.gr) μίλησε με τον νεαρό αθλητή ο οποίος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Για εμένα ο Βίκος είναι ένα σημαντικό βήμα. Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου. Οι άνθρωποι του Βίκου πίστεψαν σε μένα εξαρχής και για αυτό προτίμησα να πάω στην ομάδα αυτή, που είναι μια ομάδα του τόπου μας , ανερχόμενη, που επενδύει στα νέα παιδιά. Μόνο καλά λόγια έχω να πω για τον προπονητή μου τον κύριο Νίκο Πάνου, ο οποίος ήταν ο πρώτος μου προπονητής στην ΚΑΕ Παραμυθιας και ουσιαστικά ήταν ο άνθρωπος που με έκανε να αγαπήσω το μπάσκετ. Ευχαριστώ την διοίκηση της καινούριας μου ομάδας που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους, μέσα από σκληρή δουλειά και συνεργασία. Οι στόχοι μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να έχει μια καλή πορεία την φετινή σεζόν και προσωπικά να εξελιχθώ ακόμη περισσότερο.

 

Το περιοδικό Step εύχεται τα όνειρα του να γίνουν πραγματικότητα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.