Μεγάλες καταστροφές στον νομό Πρέβεζας, ο αντιπεριφερειάρχης ζητά να κηρυχθεί ο νομός σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Μεγάλες καταστροφές στον νομό Πρέβεζας, ο αντιπεριφερειάρχης ζητά να κηρυχθεί ο νομός σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης
Τεράστιες είναι οι καταστροφές που άφησε στις Δημοτικές Ενότητες Λούρου και Ζαλόγγου η σφοδρή καταιγίδα που έπληξε την Πρέβεζα κατά τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Ο αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου έχει ζητήσει ήδη να κηρυχθούν οι περιοχές αυτές πλημμυροπαθείς ενώ επί ποδός βρίσκεται όλος ο μηχανισμός της Περιφέρειας και του Δήμου.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές τόσο στο οδικό δίκτυο (εθνικό, επαρχιακό, δημοτικό & αγροτικό), όσο και σε κτίρια κατοικιών, επιχειρήσεων, κτηνοτροφικών μονάδων καθώς και σε καλλιέργειες.

Οι περιοχές που επλήγησαν ιδιαίτερα είναι η περιοχή Δημοτικής Ενότητας Λούρου και η περιοχή Δημοτικής Ενότητας Ζαλόγγου.

Τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας, του Δήμου αλλά και ιδιωτών προσπαθούν να αποκαταστήσουν ζημιές και τη βατότητα στο οδικό δίκτυο, απομακρύνοντας φερτά υλικά, και διευκολύνουν την εξομάλυνση της κατάστασης, ανταποκρινόμενα στις έκτακτες ανάγκες. Θα συνεχίζουν να εργάζονται το Σαββατοκύριακο και τις επόμενες ημέρες ενώ όλος ο μηχανισμός θα βρίσκεται σε επιφυλακή.
Πηγή http://www.epiruspost.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: