«Μας βίασε η απαγωγέας της Μαρκέλλας»

Μια νέα σοκαριστική διάσταση στην υπόθεση της 33χρονης Ειρήνης Μούρθου, που ήδη προφυλακίστηκε για την αρπαγή και την κακοποίηση της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη, ερευνούν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας. 

Δύο νέες γυναίκες εμφανίστηκαν στην Αστυνομία μετά τη σύλληψή της και κατήγγειλαν ότι η Μούρθου τις νάρκωσε και τις βίασε. «Μας βίασε η απαγωγέας της Μαρκέλλας», είπαν στους αστυνομικούς, επισημαίνοντας ότι αναγνώρισαν το πρόσωπο της 33χρονης γυναίκας.

Οι καταγγελίες αυτές δίνουν νέα ερευνητικά δεδομένα στην υπόθεση, αφού πλέον οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζουν όχι μια μεμονωμένη περίπτωση, αυτή του ανήλικου κοριτσιού, αλλά το ενδεχόμενο η 33χρονη να διέπραττε συστηματικά ανάλογες πράξεις όχι μόνο για την προσωπική σεξουαλική ικανοποίησή της, αλλά ταυτόχρονα και για τη βιντεοσκόπηση των βιασμών, προκειμένου να εκμεταλλευτεί οικονομικά το πορνογραφικό υλικό.

Διαβάστε το δημοσίευμα στην Realnews

real.gr /Του Θάνου Σωτήρη

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: