Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Μαθητές με καθοδήγηση (;) στην συγκέντρωση Μητσοτάκη;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα το μεσημέρι, στα πλαίσια της προεκλογικής του καμπάνιας, βρέθηκε στην Παραμυθιά.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν οι πολλοί μαθητές που βρέθηκαν στον χώρο της ομιλίας, αν λάβουμε και υπόψιν ότι τα σχολεία λειτουργούν. Ήταν μαθητές και Λυκείου και γυμνασίου.

Όμως μια ομάδα μαθητών ήρθαν στο χώρο συντονισμένα και όχι αυθόρμητα καθώς υπήρξε κάποιος ο οποίος τους καθοδήγησε για το που θα καθίσουν αλλά έδινε και το σύνθημα για τα συνθήματα που θα φώναζαν τα παιδιά.

Είναι χαρακτηριστικές οι στιχομυθίες όπου ο καθοδηγητής λέει ότι δεν θα λένε μία φορά τα συνθήματα για να λάβει την απάντηση μαθητή ότι “δεν κουραζόμαστε” , λίγο αργότερα ο καθοδηγητής δίνει την αρχή ενός συνθήματος και πιο μετά μετράει μέχρι το τρία δίνοντας πάλι το σύνθημα….

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού έβγαλε σέλφι με τους μαθητές τους είπε “χαριτολογώντας” : όλες οι απουσίες δικαιολογημένες!!!! για να συμπληρώσει λίγο αργότερα, αλλά και στην ομιλία του ότι αυτό είναι ένα μάθημα πολιτικής αγωγής!!!

Μάθημα πολιτικής αγωγής άραγε είναι το να αποτελέσουν οι μαθητές, μάλιστα ημέρα εργάσιμη για τα σχολεία, ντεκόρ σε κομματική προεκλογική συγκέντρωση; Που μάλιστα προσφέρει και δικαιολογημένες απουσίες;

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο: