Μαθητές εκτοξεύονται από τα καθίσματα σε τροχαίο ατύχημα (vid)

Ένα σοκαριστικό τροχαίο με σχολικό λεωφορείο συνέβη στο Οχάιο των ΗΠΑ όταν, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ένα αυτοκίνητο παραβιάζει κόκκινο σηματοδότη με αποτέλεσμα να πέφτει πάνω στο σχολικό και στην ουσία να… εκσφενδονίζει μαθητές εκτός του οχήματος.

Ουρλιαχτά μαθητών, πανικός και τρόμος. Ο 74χρονος οδηγός του σχολικού λεωφορείου ρωτάει «είστε όλοι καλά» και να προσπαθήσει να διατηρήσει την ψυχραιμία του.

Είναι οι σοκαριστικές σκηνές που διαδραματίζονται στο βίντεο με το τροχαίο ατύχημα σε σχολικό λεωφορείο στο Οχάιο των ΗΠΑ, όταν ένα αυτοκίνητο Mustang παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και χτύπησε το σχολικό λεωφορείο, το οποίο μετέφερε 25 μαθητές.

Μετά τη σύγκρουση 8 μαθητές και ο οδηγός μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες καθώς δεν έφεραν σοβαρά τραύματα. Ο 42χρονος οδηγός της Mustang τραυματίστηκε σοβαρά.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: