«Μίλησε» η βαλλιστική για την αδέσποτη σφαίρα που χτύπησε την 8χρονη Αλεξία – Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Σφαίρα διαμετρήματος 0,38 χιλιοστών η οποία βλήθηκε από περίστροφο 357 ή 38 special χτύπησε στη δεξιά κροταφική χώρα την 8χρονη Αλεξία στην αυλή του σπιτιού της στις Θεσπιές Βοιωτίας ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, το βλήμα που αφαιρέθηκε από το κεφάλι της μικρής στάλθηκε για βαλλιστική έρευνα και το αποτέλεσμα επιβεβαίωσε τις αρχικές εκτιμήσεις των αστυνομικών. Η ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων συνεχίζει το έργο της στην περιοχή προκειμένου να αποτυπώσει την τροχιά του βλήματος ώστε οι αστυνομικοί να φτάσουν στον υπεύθυνο.

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας της Αλεξίας η οποία νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην εντατική του νοσοκομείου Παίδων. Την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι έρευνες σε γειτονικά σπίτια γύρω από το σημείο που κατέρρευσε το παιδί.

Για το λόγο αυτό αναμένεται να μεταβεί στη Θήβα ειδικό κλιμάκιο από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας, προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες για τον εντοπισμό του όπλου.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Λιβαδειάς έχουν καταγράψει όλους όσους βρίσκονταν στη γύρω περιοχή και έχουν πάρει ήδη τις πρώτες καταθέσεις. Οι έρευνές τους εστιάζονται στο διπλανό χωριό από τις Θεσπιές, το Λεοντάρι. Από εκεί εκτιμούν ότι έφυγε η αδέσποτη σφαίρα.

dikaiologitika.gr
Author:

You May Also Like

Αρέσει σε %d bloggers: