Μήνυση καταθέτει 35χρονος για 2 θρομβώσεις μετά το AstraZeneca

Προκαλούν σοκ τα όσα υποστήριξε στο Flashnews.gr ο 35χρονος που υπέστη δύο θρομβώσεις μετά τον εμβολιασμό με AstraZeneca στην Κρήτη. 

ΟΑλέξανδρος Μεταξάκης χρειάστηκε να υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις στο πόδι και την καρωτίδα με τη δεύτερη, ειδικά, να είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, αφού υπήρχαν πιθανότητες να υποστεί εγκεφαλικό στη διάρκεια της επέμβασης.

«Έκανα δύο χειρουργεία. Στο πόδι και στην καρωτίδα. Για την καρωτίδα το ανακάλυψε ο γιατρός ο κ. Κοντοπόδης που, ψηλαφίζοντας την αριστερή καρωτίδα μου, μου είπε κάτι δεν μου αρέσει και να κάνουμε υπέρηχο. Κάναμε τον υπέρηχο και την αξονική και μου είπε ότι πρέπει να μπω αμέσως χειρουργείο, διότι το εγκεφαλικό ήταν δεδομένο και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και μάλιστα …μία και έξω!», δήλωσε ο 35χρονος, ο οποίος γλίτωσε τα χειρότερα χάρη στην άμεση και έγκαιρη ιατρική επέμβαση, καθώς αν δεν γινόταν ο έλεγχος ρουτίνας στον οποίο υποβλήθηκε, η εξέλιξη θα ήταν δυσάρεστη.

«Είχα 3%- 5% πιθανότητα να πάθω κάτι στο χειρουργείο και αυτό το ποσοστό είναι εξαιρετικά μεγάλο αν αναλογιστεί κανείς ότι έχει πιθανότητα να πάθει κάτι από το εμβόλιο σε ποσοστό 0,022%», είπε ακόμη ο κ. Μεταξάκης, ο οποίος εν συνεχεία με αφοπλιστική ειλικρίνεια υποστήριξε: «Να σας πω την αλήθεια ήμουν σίγουρος ότι δεν θα βγω ζωντανός από το δεύτερο χειρουργείο».

Πλέον ο 35χρονος δηλώνει αφενός ότι δεν θα κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου, αφετέρου ότι δεν πρόκειται να κάνει το εμβόλιο, έστω και άλλης εταιρείας, καθώς του το έχουν απαγορέψει οι γιατροί. «Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα το σκεφτόμουν πολύ για να τα κάνω», σημειώνει.

Σημειώνεται επίσης ότι ο 35χρονος περιμένει τα επίσημα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που θα αποδείξουν ότι όλα όσα υπέστη είναι συνέπεια του εμβολίου της Astra Zeneca. Τα επίσημα αποτελέσματα θα τα λάβει μέσα στην επόμενη εβδομάδα και φυσικά έχει ήδη κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου.

Ο επίσημος φάκελος με τα εργαστηριακά αποτελέσματα θα αποτελέσει την αφετηρία για τις νομικές διαδικασίες που θα ακολουθηθούν.

πηγη real.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box