Μήνυμα Πιτούλη για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Με την  ελπίδα ότι το 2021 θα περιοριστούν όσο το δυνατόν περισσότερο ,  τόσο  οι επιπτώσεις  της  πανδημίας  σε όλα τα επίπεδα της προσωπικής  , οικογενειακής κοινωνικής και οικονομικής ζωής μας  όσο και οι απαράδεκτες προκλήσεις στα Εθνικά μας θέματα , σας   εύχομαι ολόψυχα  καλά Χριστούγεννα  και  τη  νέα χρονιά  να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για  μια καλύτερη κοινωνία  , για μια ισχυρότερη Ελλάδα   για  ένα καλύτερο αύριο  για τα παιδιά μας .

Με εμπιστοσύνη στις ικανότητες μας  , με συγκρατημένη αισιοδοξία – αλλά χωρίς εφησυχασμό –   και με τη βοήθεια της επιστημονικής κοινότητας , της συγκροτημένης Πολιτείας  και την  ευθύνη της  καθεμιάς και του καθενός μας προσωπικά  μπορούμε να πάμε ξανά μπροστά .

Η θεια γέννηση ας  φωτίσει τον δύσκολο αλλά και ελπιδοφόρο  δρόμο  που πρέπει να ανέβουμε για  να  πετύχουμε την ατομική ,κοινωνική και εθνική μας ανάταση .

Ας προσέξουμε όλοι πολύ περισσότερο   αυτές τις ήμερες  τηρώντας  ευλαβικά τα μέτρα  προστασίας από τον Κορωνοιό και να μην επαναπαυτούμε στο γεγονός  , ότι τα κρούσματα στην περιοχή μας με την βοήθεια και την προσπάθεια όλων μας ,  είναι ελάχιστα . 

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box