Μήνυμα Παναγιώτη Νταή

ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΣ. ΝΤΑΗ, όπως δημοσιεύθηκε στην ειδική έκδοση του περιοδικού Step

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες.

Μετά από μια πολυετή σταδιοδρομία στη δημόσια διοίκηση, ύστερα από παρότρυνση πολλών καλών φίλων, αποφάσισα να διεκδικήσω την εκλογή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας. Έλαβα την απόφαση αυτή για τους εξής λόγους:

  • Η αυτοδιοίκηση θα διαμορφώσει τα επόμενα χρόνια τον τοπικό αναπτυξιακό σχεδιασμό, για την εκπόνηση του οποίου χρειάζονται στελέχη με γνώση.
  • Θα μεταφερθούν σημαντικές αρμοδιότητες στην τ.α., στον κρίσιμο τομέα της κοινωνικής πολιτικής και για την αποτελεσματική άσκησή τους, απαιτείται στελέχωση του Δημοτικού Συμβουλίου, από ανθρώπους με πείρα.
  • Η εξυπηρέτηση πολίτη και επιχειρηματία, καθώς και η διαφάνεια στις δράσεις του Δήμου αποτελούν σημαντικές αρμοδιότητες και με την εμπειρία μου, μπορώ να συμβάλλω στην ορθή εκτέλεσή τους.
  • Η εφαρμογή της απλής αναλογικής για την εκλογή των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, αποτελεί πρόκληση για την αναβάθμιση του ρόλου του και την ανάδειξή του σε πραγματικό κέντρο λήψης αποφάσεων. Για να επιτευχθεί αυτό απαιτείται στελέχωσή του από συμβούλους με γνώμη.

Εκτός από τα προαναφερθέντα, η επιλογή αυτή υπαγορεύτηκε από την αγάπη μου για την περιοχή, που μεγάλωσα, πήγα σχολείο, ασχολήθηκα με τον αθλητισμό, είχα κοινωνική και πολιτική δραστηριότητα και ξεκίνησα την επαγγελματική μου σταδιοδρομία. Για την πόλη, στην οποία η οικογένειά μου έχει αφήσει θετικό πρόσημο.

Στις εκλογές της 26ης Μαΐου, κατέρχομαι ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ηγουμενίτσας, με το συνδυασμό Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία. Ζητώ την υποστήριξή σας για την εκλογή μου.

Καλώ όλους τους δημότες, να συμπορευθούν στην προσπάθεια για την αλλαγή στο Δήμο Ηγουμενίτσας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ: Γεννήθηκα το 1968 και Μεγάλωσα στην Ηγουμενίτσα όπου ολοκλήρωσα την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Σπούδασα στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακού στη Δημόσια Πολιτική και απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.

Έχω ασκήσει δημοσιογραφία σε ΜΜΕ της Θεσπρωτίας και έχω διατελέσει Ειδικός Σύμβουλος Νομαρχίας Θεσπρωτίας. Υπηρέτησα ως στέλεχος, αλλά και σε θέσεις Προϊσταμένου στα Υπουργεία Εσωτερικών – Πολιτισμού/ Αθλητισμού – Τουρισμού – Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Στο πλαίσιο αυτό – μεταξύ άλλων – συμμετείχα στην ίδρυση και λειτουργία των Κ.Ε.Π., στην εφαρμογή των προγραμμάτων «Καλλικράτης» και «Διαύγεια», στη διαχείριση των έργων ΕΣΠΑ των Υπουργείων Εσωτερικών, Πολιτισμού και Τουρισμού.

Είμαι εισηγητής στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης – Αυτοδιοίκησης και αρθρογραφώ στον ειδικό επιστημονικό περιοδικό τύπο για θέματα διοίκησης και αυτοδιοίκησης. Διετέλεσα μέλος του Δ.Σ. του Διοικητικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και έχω εκλεγεί μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Σωματείου «Διάζωμα».

Είμαι παντρεμένος με την Ελένη Κουτούκη, στέλεχος του Υπουργείου Εσωτερικών, από τον Αμπελώνα (Πόβλα) Φιλιατών.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box