Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Μήνυμα Μ. Κάτση για τις επικείμενες εκλογές

Μήνυμα Μ. Κάτση για τις επικείμενες εκλογές – Νίκη για να έχει δυνατή φωνή ο θεσπρωτικός λαός και να πάρει επιτέλους όσα δικαιούται

Αγαπητοί συμπολίτες

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια περάσαμε πολλά. Υγειονομική κρίση, ενεργειακή κρίση, ακρίβεια, κόκκινα δάνεια, διαφθορά, πελατειακό κράτος, παρακολουθήσεις, ανασφάλεια. Βασικός υπεύθυνος γι’ αυτή τη σκληρή πραγματικότητα, ήταν η κυβέρνηση.

Η Θεσπρωτία όλο αυτό το διάστημα απουσίαζε εντελώς από τα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Αποκλείστηκε από το Ταμείο Ανάκαμψης, ενώ κανένα μεγάλο ή μικρότερο νέο έργο δεν υλοποιήθηκε. Αντίθετα, καταργήθηκε το τμήμα Μετάφρασης και Διερμηνείας της Ηγουμενίτσας, ξεπουλήθηκε το λιμάνι της πόλης, δεν αποδόθηκε η χερσαία ζώνη στους πολίτες, εγκαταλείφθηκαν οι αγρότες και οι επαγγελματίες της περιοχής, οι νέοι έμειναν χωρίς προοπτική.

Ήρθε η ώρα να πούμε ως εδώ, στην παρακμή και τη μιζέρια. Ήρθε η ώρα να οικοδομήσουμε μαζί, τη Θεσπρωτία που μας αξίζει. Με γνώση, ειλικρίνεια, και καθαρά χέρια. Σήμερα είμαστε πιο ώριμοι, πιο έμπειροι και πιο έτοιμοι για να το πετύχουμε. Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Με τη στήριξη σας, θα έρθει η μεγάλη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Η νίκη στις επικείμενες κάλπες είναι στα δικά μας χέρια. Μια νίκη για ζωή με αξιοπρέπεια. Με Αύξηση Μισθών, Μείωση Τιμών, Ρύθμιση Χρεών και Δικαιοσύνη Παντού.

Μία νίκη για να έχει δυνατή φωνή ο θεσπρωτικός λαός και να πάρει επιτέλους όσα δικαιούται!

Μάριος Κάτσης

Υποψήφιος Βουλευτής Θεσπρωτίας

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.