Μέχρι 3 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις για εμπορικές χρήσεις στο Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Πρέβεζα

Μέχρι 3 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις για εμπορικές χρήσεις στο Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Πρέβεζα
Το Επιμελητήριο Πρέβεζας, ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του για τη δυνατότητα υποβολής πρότασης για ανάπτυξη εμπορικών χρήσεων στο Χριστουγεννιάτικο χωριό, που θα λειτουργήσει με τη μορφή υπαίθριας Χριστουγεννιάτικης Αγοράς από τις 14-12-2018 έως και 08-01-2018 στο χώρο

μεταξύ της Πλατείας Δικαστηρίων και της Πλατείας Ανδρούτσου. Η υποβολή των προτάσεων συμμετοχής θα πρέπει να γίνει έως τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την υπ. αριθμ  582/2018 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας  ο μέγιστος αριθμός των ξύλινων κατασκευών που θα διατεθούν από τον Δήμο θα είναι  5 ενώ εφόσον ο αριθμός των ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων είναι μεγαλύτερος θα γίνει κλήρωση.

Εάν δεν συμπληρωθούν οι θέσεις από επιχειρήσεις των οποίων η άδεια είναι εντός

των ορίων του Δήμου θα προτιμηθούν και επιχειρήσεις εκτός του Δήμου Πρέβεζας.

Τα είδη  που θα πωλούνται και οι δραστηριότητες που  θα αναπτυχθούν θα πρέπει να συνάδουν με το πνεύμα των Χριστουγέννων, ενώ αν πρόκειται για τρόφιμα, αυτά  θα πρέπει να ακολουθούν τους όρους και τις προϋποθέσεις της κείμενης υγειονομικής νομοθεσίας, ως εξής:

 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΕΙΔΗ

 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

 ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

 ΕΙΔΗ ΛΑΪΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ & ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΑΣ

 ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

 ΒΙΒΛΙΑ , ΠΙΝΑΚΕΣ, ΑΦΙΣΣΕΣ

 ΑΝΘΗ, ΦΥΤΑ

 ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ( χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα ,

αρτοσκευάσματα, ζαχαρωτά, ξηροί καρποί , κάστανα, τυποποιημένα γλυκίσματα

κλπ)

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ

 ΖΩΓΡΑΦΟΣ

Για τους όρους και τις προϋποθέσεις διενέργειας καθώς και τον καθορισμό των πωλούμενων ειδών και δραστηριοτήτων, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Επιμελητήριο Πρέβεζας στο τηλ.2682029414 κα Σέβη Κονταξή και στο Δήμο Πρέβεζας στο τηλ.2682360656 κα Κοψάρη Δήμητρα.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: