Μέτρα του δήμου Πρέβεζας λόγω κορονοϊού

Ο Δήμος Πρέβεζας θέτει σε ισχύ μέτρα για την  εξυπηρέτηση του κοινού χωρίς αυτοπρόσωπη παρουσία του .

Σε πλήρη ισχύ  έχουν τεθεί τα μέτρα για την  την αντιμετώπιση των συνεπειών του κορωνοϊού και τον περιορισμό της διάδοσής του στο Δήμο Πρέβεζας.

Συγκεκριμένα  οι ώρες εισόδου-προσέλευσης του κοινού σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου και τα νομικά του πρόσωπα( εκτός του ΚΕΠ )από σήμερα Δευτέρα γίνονται  στο χρονικό διάστημα από 10.00 πμ έως 13.00 μμ με τήρηση σειράς προτεραιότητας. Οι πολίτες αναφορικά με την πορεία των θεμάτων τους ή οποιαδήποτε άλλη πληροφόρηση συνιστάται για την εξυπηρέτησή τους να απευθύνονται στις υπηρεσίες μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να αποφεύγεται η φυσική τους παρουσία, εκτός από περιπτώσεις που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν από απόσταση. 

Τα τηλέφωνα του Δήμου Πρέβεζας  που βρίσκονται στη διάθεση του κοινού είναι:

  • Γραφείο Δημάρχου 2682360656,email grammateia@1485.syzefxis.gov.gr

H κεντρική τηλεφωνική γραμμή του Δήμου είναι το 2682360600 ,email contact@1485.syzefxis.gov.gr.

ΚΕΠ

Ο Δήμος Πρέβεζας  εφαρμόζοντας τα νέα  μέτρα των Υπουργείων Ψηφιακής  Διακυβέρνησης και Εσωτερικών για τον  περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού τροποποιεί το ωράριο και το καθεστώς λειτουργίας των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών  (Κ.Ε.Π.) αρμοδιότητάς του, από Δευτέρα 16 Μαρτίου και μέχρι νεωτέρας .

Πιο συγκεκριμένα  τα Κ.Ε.Π. θα λειτουργούν από Δευτέρα έως Παρασκευή, με ωράριο 7.30 πμ   έως 15.00 μμ, ενώ η προσέλευση θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής προσυνεννόησης (ραντεβού), ώστε να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις και ο συνωστισμός και να  διεκπεραιώνονται χωρίς καθυστερήσεις και αναμονή τα αιτήματα των πολιτών .

Για οποιαδήποτε πληροφορία το κοινό μπορεί να απευθύνεται:

  • Για το Κ.Ε.Π.  Πρέβεζας στο τηλέφωνο 2682360800, emaill d.prevezis@kep.gov.gr
  • Για το Κ.Ε.Π. Λούρου στο τηλέφωνο  2682360521,email

d.lourou@kep.gov.gr

  • Για το Κ.Ε.Π. Ζαλόγγου στο τηλέφωνο 2682360445,email 

d.zalogou@kep.gov.gr.

ΔΕΥΑΠ

Η ΔΕΥΑΠ στα πλαίσια προστασίας από τη διασπορά του κορονοϊού Covid-19, τόσο των εργαζομένων όσο και των πελατών – καταναλωτών της από σήμερα 16-3-20 εφαρμόζει τα παρακάτω μέτρα : 

  1. Η είσοδος στα γραφεία θα γίνεται από την κεντρική πόρτα (Λ. Ειρήνης 28) και θα εισέρχεται ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ . Η αναμονή θα γίνεται εκτός του κτηρίου.
  2. Αιτήσεις και αιτήματα πολιτών δύναται να γίνονται τηλεφωνικά ή με ραντεβού στα τηλ. 2682024629 και 2682029228. 
  3. Ομοίως αιτήσεις και αιτήματα πολιτών δύνανται να γίνονται στο mail : deya-pre@otenet.gr.
  4. Οι λογαριασμοί μπορούν να εξοφλούνται μέσω τραπεζών (e-banking, πάγιες εντολές). 
  5. Έχει δοθεί παράταση μέχρι 10-4-2020 στις ημερομηνίες λήξης των λογαριασμών, όπως επίσης και παράταση στις προθεσμίες καταβολής δόσεων από ρυθμίσεις. 
  6. Έχει ανασταλεί κάθε μέτρο διακοπής νερού από οφειλές. 

Τα παραπάνω θα επικαιροποιούνται συνεχώς. 

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.  

    ΖΕΡΒΑΣ ΦΩΤΗΣ 

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box