Μάριος Κάτσης: « Και νέο αξονικό τομογράφο αποκτά το Νοσοκομείο Φιλιατών – Είμαστε περήφανοι για το έργο μας στην Υγεία»

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Υγείας  και τον υπουργό Παύλο Πολάκη η προμήθεια νέου αξονικού τομογράφου 16 Α τομών προϋπολογιστικής αξίας 300.000 € για το Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών .


Με την προμήθεια του νέου αξονικού τομογράφου  υλοποιείται ένα ακόμη αίτημα του νοσοκομείου, που αφορά στην αναβάθμιση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού . Τις επόμενες εβδομάδες θα ολοκληρωθεί η επεξεργασία των τεχνικών προδιαγραφών και θα ακολουθήσει η διαγωνιστική διαδικασία για την ολοκλήρωση της προμήθειας του.

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης, σχετικά με την νέα αναβάθμιση του νοσοκομείου δήλωσε σχετικά:


« Μετά την έγκριση του μαγνητικού τομογράφου το νοσοκομείο αποκτά και νέο αξονικό τομογράφο! Οι δομές Υγείας στη Θεσπρωτία αναβαθμίζονται κατακόρυφα τα τελευταία 3 χρόνια και αυτό το αναγνωρίζουν οι πολίτες κατά γενική ομολογία. Πρώτη φορά τόσο μεγάλη ανανέωση εξοπλισμού στην Υγεία και ακολουθούν και άλλα όπως η προκήρυξη του διαγωνισμού για τα υπόλοιπο  ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό του ΤΕΠ που θα γίνει σύντομα.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους όλων, τον Παύλο Πολάκη ο οποίος ήρθε εδώ στα εγκαίνια του ΤΕΠ, δεσμεύτηκε για λύσεις και το έκανε πράξη. Δεν είναι μόνο δείγμα αξιοπιστίας αλλά και απόδειξη ότι η πολιτική μας στο ευαίσθητο αγαθό στην Υγεία είναι τέτοια που μας κάνει να νιώθουμε δικαιωμένοι.  Εξυπηρετούμε την κοινωνική πλειοψηφία και όχι τα συμφέροντα που στοίχιζαν στους πολίτες 20δις / έτος σε μαύρο χρήμα στην Υγεία σύμφωνα με τα πορίσματα. Oι πολίτες το ξέρουν, βλέπουν και συγκρίνουν. Συνεχίζουμε!»   

Με την έγκριση προμήθειας του νέου αξονικού τομογράφου , ολοκληρώνεται για το τρέχον έτος ένα πρόγραμμα προμήθειας ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού αξίας 1,45 εκ  € από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων και τον προϋπολογισμό του νοσοκομείου  στο οποίο εντάχθηκαν η προμήθεια μαγνητικού και αξονικού τομογράφου ( σε εξέλιξη ) , η προμήθεια ακτινολογικού και καρδιολογικού υπερήχου  και  η προμήθεια λοιπού εξοπλισμού.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box