Μάριος Κάτσης: Ανοιχτή πρόσκληση για debate στον κ. Γιόγιακα

Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Μάριος Κάτσης: Ανοιχτή πρόσκληση για debate στον κ. Γιόγιακα- Ελάτε να αναμετρηθούμε και να συγκριθούμε για να γνωρίζουν οι πολίτες πριν την κάλπη

Ο υποψήφιος βουλευτής Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία κ. Μάριος Κάτσης με αφορμή την έναρξη της προεκλογικής περιόδου προέβη στην εξής δήλωση:

«Η επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου συνιστά και το τέλος της θητείας των αιρετών της εθνικής αντιπροσωπείας. Μολονότι οι βουλευτές κρίνονται καθημερινά από τις πράξεις τους και τη συμπεριφορά τους από τους πολίτες, θεωρώ απαραίτητη και ουσιαστική την λογοδοσία για τα πεπραγμένα της 4ετίας που μόλις έκλεισε αλλά και για τις θέσεις για τα ζητήματα του τόπου στο μέλλον.  Απευθύνομαι δημοσίως στον κ. Γιόγιακα, ως απερχόμενο βουλευτή και ως εκ νέου υποψήφιο, για να ζητήσω από κοινού debate σε οποιοδήποτε τηλεοπτικό σταθμό τοπικό ή περιφερειακό, ώστε να εκθέσουμε τα πεπραγμένα μας και να αναμετρηθούμε με επιχειρήματα για το χθες και το αύριο του τόπου μας.
Ο θεσπρωτικός λαός δικαιούται να γνωρίζει τα πάντα, να συγκρίνει και να κρίνει και να μην πάει στην κάλπη στο σκοτάδι με κρυπτόμενους πολιτικούς.

Ελπίζω ότι ο κ. Γιόγιακας δεν θα φανεί το ίδιο πολιτικά δειλός με τον Κ.Μητσοτάκη που κρύβεται απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα και θα αποδεχτεί την πρόταση. Αναμένω»