Μάγδα Φύσσα: Ο Παύλος τα κατάφερε… Γιε μου!

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η Μάγδα Φύσσα δήλωσε: “Ο Παύλος τα κατάφερε… Γιε μου”, Και το πλήθος που έχει συγκεντρωθεί έξω από το Εφετειο ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Μάνα-σύμβολο του αντιφασιστικού κινήματος στην Ελλάδας

Εδώ και επτά χρόνια η Μάγδα Φύσσα αποτέλεσε ένα σύμβολο και όχι μόνο του αντιφασιστικού κινήματος. Στο πρόσωπό της ταυτίστηκε κάθε μάνα και πατέρας που έχασε άδικα το παιδί του. Όπως για παράδειγμα η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, με τις φωτογραφείες της συνάντησής τους στα δικαστήρια και του αγκαλιάσματός τους να παραμένουν συγκλονιστικές. Ή ο πατέρας του Σαχζάτ Λουκμάν, ή ο αδερφός του Ζακ/Ζαckie Κωστόπουλου.

Όταν κάποιος αντικρίζει τη μαυροφορεμένη φιγούρα της, που όπως έχει δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της, αποτελεί «το χρώμα που έχει η ψυχή της», συνήθως νιώθει ανατριχίλα και θαυμασμό. Συγκίνηση για μια μάνα που δεν το έβαλε ποτέ κάτω. Μάζεψε τα κομμάτια της, γνωρίζοντας πως η πληγή δεν πρόκειται να επουλωθεί ποτέ, και ήταν παντού, βιώνοντας έναν πόνο που μόνο εκείνη γνώριζε πόσο μεγάλος είναι. Η κυρία Μάγδα, όπως την αποκαλούν όσοι την γνωρίζουν, άντεξε εδώ και πέντε χρόνια να πηγαίνει στις συνεδριάσεις του δικαστηρίου και να αντικρίζει ηθικούς αυτουργούς, συνεργούς, τον δολοφόνο του δικού της Παύλου. Έχουν περάσει επτά χρόνια και κανένας τους δεν της απάντησε στο ερώτημα «γιατί τον σκότωσαν». 

πηγή topontiki.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: