Λαφαζάνης: Μπορεί η ΛΑΕ να είναι η μεγάλη έκπληξη στην κάλπη (audio)

Αυτό που προβλέπεται και σχεδιάζεται από την πλευρά της κυβέρνησης και των τραπεζών είναι ένα πογκρόμ το οποίο θα ξεσπιτώσει δεκάδες χιλιάδες νοικοκυριά σε όλη την Ελλάδα το επόμενο διάστημα, δήλωσε ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης στο Πρώτο Πρόγραμμα και στην Ευαγγελία Μπαλτατζή. Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι τα κόκκινα δάνεια μαζικά θα μεταφερθούν σε funds -απαράδεκτο από κάθε άποψη- όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά τις παροχές που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός ο κ. Λαφαζανης αναρωτήθηκε αν είναι δυνατόν τρεις εβδομάδες πριν από τις εκλογές να αντιμετωπίζει μια κυβέρνηση τους πολίτες ως απλούς ψηφοφόρους προς εξαγορά, και πώς μπορεί να εφαρμόσει κάποια μέτρα ανακούφισής τους, την ίδια ώρα που γίνονται μαζικοί πλειστηριασμοί και ξεσπίτωμα νοικοκυριών; Σημείωσε ο κ. Λαφαζάνης.

Η Ελλάδα σήμερα χρειάζεται ανάπτυξη, παραγωγική ανασυγκρότηση, νέες θέσεις εργασίας, έτσι ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει σε άλλη βάση και με μια προοπτική το οικονομικό της πρόβλημα. Αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει ένας τέτοιος σχεδιασμός από την κυβέρνηση, πρόσθεσε. Ποτέ κυβερνήσεις δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν από την εκλογική και κοινωνική κατάρρευσή τους εξαιτίας προεκλογικών παροχών, τόνισε ο κ. Λαφαζάνης.

Σε ό,τι αφορά την κάθοδο της ΛΑΕ στις ευρωεκλογές ο επικεφαλής της ΛΑΕ είπε ότι ο κόσμος αναζητά μια εναλλακτική λύση από τα κόμματα που διέψευσαν τις προσδοκίες του και η θετική απήχηση προς το κόμμα μας πιστεύω ότι θα εκφραστεί στην κάλπη και μπορεί η ΛΑΕ να είναι η μεγάλη έκπληξη στην κάλπη.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

www.ert.gr

Πηγή ert.gr
Author:

ertweb

You May Also Like

Αρέσει σε %d bloggers: