ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Τι είναι το περιοδικό Step;
Το περιοδικό Step είναι ένα τοπικό περιοδικό ποικίλης ύλης που αρχικά κυκλοφόρησε στους νομούς Θεσπρωτίας και Πρέβεζας και στην συνέχεια επεκτάθηκε στην Άρτα και στα Ιωάννινα.  Ξεκίνησε να κυκλοφορεί στους δύο νομούς τον Μάιο 2015 σε μηνιαία βάση. Ένα χρόνο αργότερα έγινε free press και διανέμετε δωρεάν σε 10 χιλιάδες αντίτυπα. Η αναγνωσιμότητα του είναι πολύ μεγάλη καθώς η ύλη του είναι ποιοτική και με ενδιαφέροντα θέματα.

Η ύλη του βασίζεται σε ένα δίπτυχο: τοπικότητα και ποικιλία. Σε ότι αφορά την τοπικότητα αναδεικνύει τα θετικά του τόπου, τις ομορφιές, χωριά, συλλόγους, ομάδες, πολιτισμό, ιστορία, πολιτιστική κληρονομιά, ανθρώπους που ξεχωρίζουν και σημαντικά γεγονότα.

Στις υπόλοιπες σελίδες υπάρχουν μόνιμες στήλες όπως: Αγροτικές υποθέσεις με  θέματα που αφορούν στον αγροκτηνοτροφικό τομέα, στήλη κτηνιάτρου, Βότανα & υγεία, Μύθοι και αλήθειες, Παράδοση στην γεύση με παραδοσιακές συνταγές που ως επί των πλείστων τις δίνουν γυναίκες του τόπου, Τα νέα της τεχνολογίας και των Social media, Γυναικεία θέματα και η  Ώρα της χαλάρωσης με ανέκδοτα, σταυρόλεξα, γρίφους, Sudoku κ.α.

Το περιοδικό κατά βάση κυκλοφορεί σε χώρους όπου συχνάζει κόσμος, όπως καφετέριες, καταστήματα, ιατρεία,  κομμωτήρια αλλά και σε εκατοντάδες μεμονωμένα πρόσωπα

 

Επίσης το έντυπο περιοδικό  ανεβαίνει και σε ηλεκτρονική μορφή στο Site του περιοδικού, όπου κάποιος θα μπορεί να το ξεφυλλίζει και να το διαβάζει.

Για να διαβάσετε προηγούμενα τεύχη κάντε κλικ στο http://steparxeio.blogspot.gr/