Λέσβος: Πληροφορίες για νεκρούς από φωτιά στον καταυλισμό της Μόριας

Δραματικές καταστάσεις στη Μόρια Μυτιλήνης, με επεισόδια μεταξύ αστυνομίας και προσφύγων στον καταυλισμό, κι ενώ υπάρχουν πληροφορίες για δύο θύματα από την πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σε κοντέινερ.

Ήδη, στο νησί μεταβαίνουν αστυνομικές δυνάμεις προς ενίσχυση καθώς επίσης και ο  Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας και ο Γενικός Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, υπήρξαν δύο πυρκαγιές, η πρώτη στις 16:45 περίπου σε απόσταση 400 περίπου μέτρων εξωτερικά του Κέντρου, την οποία έσβησαν οι  πυροσβεστικές δυνάμεις και η δεύτερη 20 περίπου λεπτά αργότερα εντός του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης, για την κατάσβεση της οποίας συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστών.

«Υπάρχουν πληροφορίες αλλά δεν έχει μέχρι στιγμής εξακριβωθεί αν υπάρχουν θύματα», σημειώνεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η ρεπόρτερ της ΕΡΤ Αιγαίου Μ. Τζινέλη, από τις αναθυμιάσεις της πυρκαγιάς έχασαν τη ζωή τους 2 άνθρωποι, μια μάνα με το παιδί της.

Πηγή ΕΡΤ

www.ert.gr

Πηγή ert.gr
Author:

Κων/να Βαλαούρα
Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: