Κόπηκε στη μέση στύλος της ΔΕΗ

Η επικινδυνότητα από τα ηλεκτροφόρα καλώδια οδήγησαν στη διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών από το συγκεκριμένο σημείο, που αφορά στον περιφερειακό δρόμο του δήμου. Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ προσπαθούν για την αποκατάσταση την κολόνα και να επανασυνδέσουν το ρεύμα στο δήμο και τους γύρω οικισμούς.

Σύμφωνα με εκτίμηση των ειδικών αργά το απόγευμα η βλάβη θα έχει αποκατασταθεί και όπως ανέφερε ο δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης μιλώντας στο ΑΠΕ ΜΠΕ: “Πρόκειται για κολόνα ρεύματος υψηλής τάσης, η οποία είναι εκτεθειμένη στους νότιους ανέμους. Ήμασταν τυχεροί διότι την κολόνα συγκράτησαν τα καλώδια με αποτέλεσμα να έχουμε το χρόνο να βρεθούν στο σημείο πυροσβέστες και αστυνομικοί, οπότε και λήφθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα. Για την αποκατάσταση ενεργούν δεκαπέντε τεχνικοί και ελπίζουμε το βράδυ να μας βρει με φως”.

πηγη ertnews.gr – Κατερίνα Πολύζου

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box