Κωστής Μαραβέγιας για κορωνοϊό: «Πέρασα δύσκολα – Αφόρητοι πόνοι, υψηλός πυρετός»

Στις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν νόσησε με κορωνοϊό αναφέρθηκε ο Κωστής Μαραβέγιας, τονίζοντας ότι η σύντροφός του, Τόνια Σωτηροπούλου δεν έφυγε στιγμή από πλευρό του.

«Πέρασα μια δύσκολη φάση στην αρχή της καραντίνας, όπως όλοι οι ομότεχνοι μου, γιατί από την πλήρη συναυλιακή δράση των τελευταίων ετών βρέθηκα απότομα σε μια απραξία, χωρίς προοπτική.

Πάντα συμβαίνουν απρόοπτα, αλλά αυτή η ξαφνική παύση μου δημιούργησε μια αίσθηση ματαίωσης, αναρωτιόμουν πού πάω και τι κάνω» είπε αναφερόμενος στην περίοδο της καραντίνας και τους περιορισμούς που επέβαλε η πανδημία, ενώ μίλησε και για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε όταν διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

«Τον Νοέμβριο νόσησα με COVID-19 και πέρασα δύσκολα. Αφόρητοι πόνοι, υψηλός πυρετός, δύσκολες μέρες. Αναγκάστηκα να κλειστώ στο στούντιό μου για 24 ημέρες. Μετά όμως ήταν σαν να “ξαναγεννήθηκα”. Ενώ προηγουμένως δεν είχα όρεξη να γράψω, έκανα reset και έπεσα μετά μούτρα.

Καλωδιώθηκα, πήρα προενισχυτές μικροφώνου και μια κιθάρα stratocaster που πάντα ήθελα να έχω και ξεκίνησα να δουλεύω ακατάπαυστα. Εξ’ ου και αναδύθηκαν στα καινούργια κομμάτια όλα όσα μου είχαν λείψει, η ανάγκη νια σωματικότητα και χορό.

Θέλησα να ανοίξω μια ρωγμή σε όλο αυτό που μας είχε ακινητοποιήσει, να πω “πάμε να ζήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε» είπε μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Βήμαgazino.

πηγη topontiki.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box