Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δύο εβδομάδες υπομονή, σταδιακά θα ανοίξουν λιανεμπόριο και σχολεία»

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετείχε το πρωί σε τηλεδιάσκεψη με αντικείμενο τη δωρεά 18 φορητών κλινών Μονάδας Εντατικής Θεραπείας από την Επιτροπή «Ελλάδα 2021» στο Δημόσιο και το ΕΣΥ. Παράλληλα τόνισε πώς πρέπει να κάνουμε δύο εβδομάδες ακόμα υπομονή, και σταδιακά θα ανοίξουν τα σχολεία και το λιανεμπόριο.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τους πολίτες δύο εβδομάδες υπομονή, καθώς όπως τόνισε τότε μόνο θα μπορέσουμε να «επανέλθουμε σε κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας της οικονομίας αλλά και της εκπαίδευσης».

Παράλληλα συνέχισε λέγοντας, «Θα το σχεδιάσουμε, εφόσον το αποφασίσουμε, με έξυπνες λύσεις και με μία νέα αμοιβαία συμφωνία εμπιστοσύνης με τους πολίτες, η οικονομία να επαναλειτουργήσει σταδιακά και όλοι μας.

Με άλλα λόγια η έξοδος από την κρίση είναι πια ορατή, αλλά το πόσο γρήγορα θα φτάσουμε εκεί, εξαρτάται από τα προσεκτικά βήματα τα οποία θα κάνουμε στην τελική ευθεία, γιατί έχουμε μπει πια στην τελική ευθεία», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box