Κυρανάκης: είναι άνεργοι επειδή δεν ψάχνουν στο ίντερνετ για θέσεις εργασίας

Εύλογες αντιδράσεις προκαλεί η τοποθέτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Κυρανάκη για την ανεργία και, ειδικά, οι αναφορές του στους νέους που αναζητούν εργασία.

Σύμφωνα με τον Κ. Κυρανάκη, για τα υψηλά ποσοστά ανεργίας φταίει η… έλλειψη ενημέρωσης για τα προγράμματα του ΟΑΕΔ που επιδοτούν την εργασία.

O βουλευτής της ΝΔ επισήμανε σε δηλώσεις του στο Mega ότι πολύς κόσμος «δεν ψάχνει» και «είναι σημαντικό να ενημερώνεται ο κόσμος για τα προγράμματα του ΟΑΕΔ, διότι πολλές φορές ακούμε για ανέργους που ψάχνουν για δουλειά και δεν έχουν στον ήλιο μοίρα αλλά δεν ψάχνουνε στο ίντερνετ, να δούνε τι υπάρχει από προγράμματα».

Απαντώντας στις αντιδράσεις συνομιλητών του σε πάνελ στο Mega, επέμεινε : «Δεν λέω ότι φταίει ο κόσμος, λέω απλά να ψάχνει. Το βλέπω και στη δική μου γένια, πάρα πολλές φορές υπάρχουν νέα παιδιά που πηγαίνουν από πολιτικό γραφείο σε πολιτικό γραφείο για να ψάξουν δουλειά, αλλά δεν κάθονται να κάνουν μια σωστή δόμηση βιογραφικού, ενώ έχουν τα πτυχία».

Δείτε το σχετικό βίντεο από το 15:00 και μετά:

topontiki.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: