Κυκλοφορεί το τεύχος Απριλίου Μαΐου του περιοδικού Step

Κυκλοφορεί το τεύχος Απριλίου Μαΐου του περιοδικού Step

Η καθυστέρηση του προηγούμενου τεύχους μας οδήγησε να κάνουμε κάτι που το σκεφτόμασταν καιρό, απλά οι συνθήκες ήρθαν να κάνουν πράξη την σκέψη. Έτσι το περιοδικό θα κυκλοφορεί

σε διαφορετική σύνθεση διμήνου, αντί λοιπόν να έχουμε το τεύχος Μαρτίου – Απριλίου, έχουμε το τεύχος Απριλίου – Μαΐου,. Με αυτό τον τρόπο το καλοκαίρι θα έχουμε δύο καθαρά καλοκαιρινές εκδόσεις αντί για μία που είχαμε.
Κατά τα άλλα το τεύχος ήδη κυκλοφορεί και έχει διανεμηθεί σε ένα πολύ μεγάλο μέρος με όλο και περισσότερους αναγνώστες να το αναμένουν με προσμονή και αυτό μας χαροποιεί ιδιαιτέρως. Επίσης το νέο μας περιοδικό έγινε δεκτό με ενθουσιασμό, κάτι που συνεχίζεται και στο δεύτερο τεύχος.
Δείτε τα θέματα στο Step:
Περιεχόμενα
Σελ 4: Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου – Μεσοπόταμου
Σελ 6: 10 Χρόνια Αμαζόνες – 10 Χρόνια Επιτυχίες
Σελ 8: Πρέβεζα: Θεοφάνειος σχολή
Σελ 10: Έθιμα της Μ. Εβδομάδας στην Ήπειρο

Σελ 12: Fanari Press – Η δική μας σελίδα: Tα όμορφα χωριά του Φαναρίου – Οι Εκβολές του Αχέροντα ποταμού και η Αμμουδιά Πρέβεζας
Σελ 14: Preveza today: “Πινελιές” της Πρέβεζας
Σελ 16: Δήμος Δωδώνης: Βιωματικό Λαογραφικό Μουσείο Πέρδικας
Σελ 18: Σημαντικά και ασήμαντα
Σελ 20: Η λίμνη της Άρτας
Σελ 24: Ο κτηνίατρος συμβουλεύει…
Σελ 25: Άνοιξη…. Φροντίζουμε και προετοιμάζουμε σωστά τον κήπο μας
Σελ 28: Μύθοι και αλήθειες
Σελ 30: Τεχνολογία
Σελ 32: Παράδοση στην γεύση
Σελ 34: Γυναικεία θέματα
Σελ 36: Η ώρα της χαλάρωσης

Υπενθυμίζουμε ότι όποιος επιθυμεί μπορεί να κάνει μια ετήσια συνδρομή στο περιοδικό Step μόνο με 20 ευρώ, ίσα για να καλύψουμε τα έξοδα αποστολής και το περιοδικό θα πηγαίνει στο σπίτι του.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box