Κυκλοφορία νέας εφημερίδας στο Φανάρι

Αύριο ξεκινάει το ταξίδι της μια νέα εφημερίδα που θα κυκλοφορήσει στον δήμο Πάργας. Πρόκειται για την εφημερίδα Fanari Free Press η οποία θα είναι μία εβδομαδιαία εφημερίδα. Σε σημείωμα στο fanaripress.gr η νέα εφημερίδα αυτοπροσδιορίζεται ως εξής:
H εφημερίδα «Fanari free press» είναι μια νέα ανεξάρτητη φωνή ειδησεογραφικού περιεχομένου με θέματα επικαιρότητας από όλη την ήπειρο την Ελλάδα και τον κόσμο.

H εφημερίδα θα δίνει εβδομαδιαία το στίγμα της καθημερινής ειδησεογραφίας με στόχο οι αναγνώστες να διαμορφώνουν την προσωπική τους γνώμη.

Έχει αμεσότητα στην πληροφόρηση και βρίσκεται πάντα στον τόπο και τη στιγμή που διαδραματίζεται ή είναι σε εξέλιξη ένα γεγονός.

H εφημερίδα θα εκδίδεται και θα διανέμεται ΔΩΡΕΑΝ με κύριο γνώμονα την αποκάλυψη της αλήθειας, μακριά από στρεβλώσεις και προκαταλήψεις με αντικειμενικότητα, και ξεκάθαρες θέσεις.

Μοναδικός της στόχος η εξυπηρέτηση των συμφερόντων του τόπου μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box