Κτηνοτρόφος σκοτώθηκε προσπαθώντας να σώσει τα πρόβατα του

Μια ασύλληπτη τραγωδία συνέβη χθες στην Λάρισα, όταν ένας 36χρόνος κτηνοτρόφος στην προσπάθεια του να σώσει τα πρόβατα του, πέρασε τις ράγες του τρένου με αποτέλεσμα το διερχόμενο να τον πατήσει και να τον σκοτώσει.

Συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον 36χρονο κτηνοτρόφο που έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο τρένο, την ώρα που προσπαθούσε να απομακρύνει το κοπάδι του από τις σιδηροδρομικές γραμμές.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τους γονείς και τα αδέλφια του. Το θλιβερό περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Μελίας με την Κυψέλη, όταν ο νεαρός βοσκός διέσχιζε με το κοπάδι του, την περιοχή κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές. Όταν άκουσε το τρένο να έρχεται προσπάθησε να σώσει τα ζώα του, με την κατάληξη να είναι τραγική. Ο άτυχος βοσκός διέσχιζε με το κοπάδι του τις ράγες. Το τρένο ήταν αδύνατον να σταματήσει έγκαιρα με το δυστύχημα να γίνεται αναπόφευκτο.

πηγη dikaiologitika.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box