ΚΤΕΛ Βόλου: Viral η διαφήμιση με το «μεγάλο και μακρύ» – Τι λέει ο Πρόεδρος στο Dikaiologitika News (vid)

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες το σποτάκι των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου με τη χαρακτηριστική, πιθανώς προκλητική, έκφραση «είναι μεγάλο και μακρύ». Ο Πρόεδρος των Αστικών Συγκοινωνιών, κ. Ευαγγελινός Νίκος, μίλησε στο Dikaiologitika News σχετικά με αυτό.

Συγκεκριμένα, στο διαφημιστικό σποτάκι που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες εντύπωση προκαλεί η έκφραση «είναι μεγάλο και μακρύ». Ο Πρόεδρος των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου απάντησε στο ερώτημα του Dikaiologitika News σχετικά με την πιθανή σεξιστική ερμηνεία που μπορεί να αποδοθεί στο συγκεκριμένο μήνυμα. Επισήμανε, λοιπόν, πως «Σαφώς δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση και το βίντεο είναι καθαρά χιουμοριστικό». 

Ο κ. Ευαγγελινός μάλιστα σε δηλώσεις του προς το Dikaiologitika News υπογράμμισε πως σκοπός της εταιρείας ήταν να πείσει όλους τους πολίτες και ιδιαιτέρως τους νέους ανθρώπους να χρησιμοποιήσουν τις αστικές συγκοινωνίες και να αφήσουν στο σπίτι το αυτοκίνητο. 

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως η ιδέα για το ευφάνταστο σποτ είναι από την αντίστοιχη εταιρεία αστικών συγκοινωνιών στη Δανία, η οποία είχε γυρίσει το 2012 ένα παρόμοιο βίντεο με ιδιαίτερη και άκρως επιτυχημένη απήχηση στο κοινό. 

«Μέσα από το σχετικό σποτάκι φαίνεται πως το αστικό λεωφορείο είναι υψηλών προδιαγραφών και επομένως μπορεί να αντικαταστήσει επάξια την άνεση του αυτοκινήτου» συμπληρώνει ο ίδιος. 

Τέλος, τόνισε πως «θέλαμε να εξιτάρουμε τον κόσμο και θεωρούμε πως αυτό το σποτ ήταν το καταλληλότερο».

Δείτε το σχετικό σποτ: 

dikaiologitika.gr
Author:

Αρέσει σε %d bloggers: