Κοπή πίτας από τον νεοσύστατο Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ηγουμενίτσας

1η Ιστιοπλοϊκή συνάντηση για την κοπή της πίτας του νεοσύστατου ΙΟΜΗ (Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ηγουμενίτσας)

Στις 19/02/2020 ιδρύθηκε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος  Ηγουμενίτσας. Ιδρυτικά μέλη του ΙΟΜΗ είναι οι απόφοιτοι του πρώτου τμήματος «Κυβερνητών Σκαφών Αναψυχής» του Δ.Ι.Ε.Κ Ηγουμενίτσας που αποφοίτησαν το εαρινό εξάμηνο του 2019. Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε σε ζεστό και φυσικό κλίμα με παρόντες το Προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου που αποτελείται από 9 μέλη που εξελέγησαν στις 13/01/2020 κατά τις αρχαιρεσίες του συλλόγου.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κωνσταντίνος ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Χρήστος ΒΙ∆ΑΛΗΣ                                                                  

ΑΝΤΙΠΡΟΕ∆ΡΟΣ: Ευάγγελος ΚΑΛΛΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:  Λάουρα ΚΟΤΣΑΦΤΗ

ΤΑΜΙΑΣ: Χριστόδουλος ΚΩΤΣΙΝΑΣ

ΕΙ∆ΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ευτυχία ΜΠΑΛΛΑ

ΜΕΛΟΣ: Μαρία ΠΑΤΣΙΟΥΡΑ

Α ́ Αναπληρωματικό Μέλος: Αθανάσιος Σίμας

Β’ Αναπληρωματικό Μέλος: Δημήτριος Σταύρου

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν μεταξύ άλλων ο Διευθυντής του ΔΙΕΚ Ηγουμενίτσας κ. Μπούας Ηλίας και ο Αντιδήμαρχος Εμπορικών Δραστηριοτήτων και Τουρισμού του Δήμου Ηγουμενίτσας κ. Μήτσης Σωτήριος.

Στόχος του νεοσύστατου ομίλου είναι η δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων με σκοπό τη διαφύλαξη και την εξέλιξη του τεχνικού επίπεδου του αθλήματος της ιστιοπλοΐας καθώς επίσης και η συμμετοχή μελών του ομίλου σε αγώνες με σκάφη και πληρώματα που θα φέρουν το σήμα του ΙΟΜΗ.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box