ΚΝΕ Παραμυθιάς: Να μην κατατεθεί το αντεκπαιδευτικό νομοσχέδιο

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ

Είναι προκλητικό και εκδικητικό εν μέσω Πανδημίας και Μεγάλη Τετάρτη η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και η κ. Κεραμέως όπως ακριβώς έκανε πέρσι και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, να φέρνουν προς ψήφιση το Νομοσχέδιο για την Παιδεία που επαναφέρει την Τράπεζα Θεμάτων, που μετατρέπει ακόμη περισσότερο το σχολείο σε εξεταστικό κέντρο. Δεν ακούει η κυβέρνηση τα αιτήματα των μαθητών , των εκπαιδευτικών και των γονιών για σχολείο να μορφώνει και όχι να εξοντώνει, που με τον αγώνα τους όλο το προηγούμενο διάστημα έχουν αντιπαλέψει τις αντιεκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις. Η κυρία Κεραμέως έχει αποδειχτεί η καλύτερη μαθήτρια του κύριου Γαβρόγλου, όπως και αυτός πέρσι από φόβο για τις αντιδράσεις μας έφερε το νομοσχέδιο Μ.Δευτέρα έτσι και αυτή το φέρνει προκλητικά μέσα σε αυτές τις συνθήκες. Η κυβέρνηση να υλοποιήσει  βασικά ζητήματα που έχουν προκύψει από την τηλεκπαίδευση ώστε να διασφαλιστεί η ισότιμη πρόσβαση όλων των μαθητών. 

Συγκεκριμένα:

-Να διασφαλίσει γρήγορο  internet σε όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς, καθώς και  όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό(laptop, tablet κτλ) 

– Να μην δοθούν φέτος ενδοσχολικές προαγωγικές εξετάσεις σε καμία τάξη λόγω των συνθηκών. Να γίνεται η προαγωγή με βαθμούς τριμήνων/ τετραμήνων 

– Να γίνει έκτακτη ενισχυτική διδασκαλία όταν ανοίξουν τα σχολεία για τους μαθητές που δεν πάνε Φροντιστήρια.

‘Εστω και τελευταία στιγμή η κυβέρνηση να μην καταθέσει το αντεκπαιδευτικό νομοσχέδιο!

Οργάνωση ΚΝΕ Παραμυθιάς

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: