Κλειστό λύκειο στην Πρέβεζα λόγω βανδαλισμών

Κλειστό παρέμεινε σήμερα το Β’ Λύκειο Πρέβεζας αφού στο εσωτερικό του σημειώθηκαν εκτεταμένοι βανδαλισμοί από αγνώστους.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις οι δράστες εισήλθαν στο χώρο από παράθυρο και προκάλεσαν φθορές σε πόρτες και θρανία μετακινώντας τα και καθιστώντας αδύνατη την πρόσβαση σε κάποιες αίθουσες.

Η αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Πρέβεζας κ.Αθηνά Κωνσταντάκη επικοινώνησε τόσο με τον προϊστάμενο Β΄Θμιας Εκπαίδευσης κ.Απόστολο Κατσανάκη , τη διευθύντρια του σχολείου κ.Σοφία Παπαμιχαήλ και τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας κ. Δημήτριο Κώτση προκειμένου να ενημερωθεί για το περιστατικό.

Η κ. Κωνσταντάκη εξέφρασε τη λύπη της για τα όσα συνέβησαν -σε μια μάλιστα περίοδο όπου καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια τα σχολεία να παραμείνουν ανοιχτά – ζήτησε αυξημένη επαγρύπνηση για την αποφυγή παρόμοιων ενεργειών, ενώ δήλωσε ότι ο Δήμος είναι έτοιμος να συνδράμει με όποιο τρόπο του ζητηθεί, στην αποκατάστασή τους.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box