Κλειστά μπαρ και νυχτερινή διασκέδαση ως την άφιξη του εμβολίου

Ένα διεθνές φόρουμ, το «World Leaders», στο οποίο συζήτησε με τον πρόεδρο του Πανεπιστημίου Columbia Λι Μπόλινγκερ, επέλεξε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για να αποκαλύψει κάποιους από τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης σχετικά με τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης, αποκάλυψε ότι η επαναλειτουργία των μπαρ και γενικότερα της νυχτερινής διασκέδασης θα καταστεί εφικτή μόνο όταν είναι διαθέσιμα τα εμβόλια κατά του Covid-19, ενώ σχετικά με την εστίαση και το λιανεμπόριο είπε ότι θα ανοίξουν σταδιακά και με πολλούς περιορισμούς.

 Παράλληλα, ο Κ. Μητσοτάκης σε άλλη συζήτηση και συγκεκριμένα κατά την τοποθέτησή του στο 31ο ετήσιο Greek Economic Summit, που διοργανώνει το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, επισήμανε ότι «τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά για όσο διάστημα μας πουν οι ειδικοί».

πηγή topontiki.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box