Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

ΚΔΑΠ δήμου Σουλίου: Τα παιδιά μάγεψαν με τις Όρνιθες (Φωτό +βίντεο)

ornithes00099
ornithes00030Στην κατάμεστη αίθουσα στον πολυχώρο Καρκαμίσι, στην Παραμυθιά, τα παιδιά που συμμετείχαν στο θεατρικό τμήμα των ΚΔΑΠ του δήμου Σουλίου έδωσαν την παράσταση “Ορνιθες” του Αριστοφάνη.

Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, χάρηκαν την παράσταση και δέχθηκαν το αυθόρμητο χειροκρότημα από τους θεατές.

Τα εύσημα βέβαια πρέπει να δοθούν και στον καθοδηγητή τους στην θεατρική πornithes00011αιδεία Γιάννη Δημάκα που κατάφερε να τιθασεύσει 30 παιδιά και να δουλέψει μαζί τους παρουσιάζοντας ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα.

Τα ΚΔΑΠ (γιατί δεν είναι μόνο το θεατρικό τμήμα αλλά και άλλα τμήματα) δίνουν μια εκπαιδευτική διέξοδο στα παιδιά και τα βοηθάν να αναπτύξουν τις δημιουργικές τους δυνατότητες αλλά και να εκπαιδευτούν. Όσο μεγαλύτερη συμμετοχή υπάρχει από τα παιδιά τόσο πιο δυνατό είναι το πρόγραμμα.

Η συμμετοχή των παιδιών είναι δωρεάν και τα κονδύλια είναι από ειδικό πρόγραμμα που δεν επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του δήμου.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί κάποια χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την παράσταση. Επίσης υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.