Καταγγελίες ότι καθηγητής παρενοχλούσε ανήλικες μαθήτριες

Για αποπλάνηση και σύναψη ερωτικών σχέσεων επί δώδεκα χρόνια, καταγγέλλουν τέσσερις κοπέλες 13 έως 15 ετών έναν καθηγητή πιάνου στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης.l

H καταγγελία γίνεται ακόμα πιο σοβαρή αφού μία από τις κοπέλες που αποπλανήθηκε είναι ακόμα ανήλικη, .όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα.

«Ήμουν 15 όταν συνέβη το περιστατικό κατά τη διάρκεια της φοίτησης μου στο κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Με φλέρταρε έντονα, με πολιορκούσε. Κατάφερε να συνάψει σχέση μαζί μου.

Όλο αυτό διήρκεσε ένα χρόνο. Και έληξε η σχέση γιατί μου ζητούσε επίμονα να ολοκληρώσουμε τις σχέσεις μας. Εγώ δεν ενέδωσα ποτέ ούτε υπέκυψα σε ερωτικές απαιτήσεις. Έκανα πέντε χρόνια ψυχοθεραπείας και με αφορμή το κίνημα #metoo βρήκα το θάρρος για να μιλήσω και να προστατέψω και τις άλλες κοπέλες» τονίζει η κοπέλα, η οποία με δυσκολία συγκρατεί τους λυγμούς της.

Σύμφωνα με την ίδια, όταν πρότεινε στον καθηγητή να χωρίσουν, εκείνος την έβρισε και της δημιούργησε πολύ μεγάλη ένταση.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box